Începe prima ediție Team of the Season EA SPORTS FC™ din istorie

Începe prima ediție Team of the Season EA SPORTS FC™ din istorie

Campania preferată a fanilor revine, sărbătorind cei mai buni și cei mai străluciți jucători din sezonul trecut.

Începe celebrarea unui sezon incredibil de fotbal global cu campania inaugurală EA SPORTS FC™ 24 Team of the Season (TOTS). Pe măsură ce se apropie de final cele mai mari campionate, fanii vor putea descoperi cei mai buni și mai străluciți jucători din lume în EA SPORTS FC 24 Ultimate Team™.

Și, pentru prima dată, EA SPORTS FC™ 24 TOTS va oferi recunoaștere celor mai talentate jucătoare din fotbalul feminin, cu lansări de echipe pentru WSL, Frauen-Bundesliga, D1 Arkema, Liga F și NWSL, pentru a încheia un prim sezon incredibil al fotbalistelor din Ultimate Team.

Pentru a da startul campaniei și pentru a integra fanii în confruntările strânse din cele mai mari ligi de fotbal, fanii vor putea să descopere prima echipă TOTS live începând de astăzi și până pe 26 aprilie în EA SPORTS FC 24. Echipa Live TOTS va include elemente dinamice care se vor actualiza în funcție de performanțele echipei pe parcursul ultimei etape a sezonului.

În cadrul EA SPORTS FC 24 și EA SPORTS FC Mobile, TOTS își va modifica, de asemenea, formatul*, selectând jucătorii care au dovedit cu adevărat că sunt cei mai buni din lume. Campania TOTS din acest an va fi mai realistă ca oricând, echipele fiind alese în colaborare cu ligile naționale individuale, folosind măsurători detaliate de la Stats Perform by Opta, privind performanța fiecărui jucător TOTS în acest sezon în tot fotbalul mondial.

Pentru jucătorii EA SPORTS FC™ Mobile, Team of the Season se va lansa ca eveniment in-game pe 29 aprilie, începând cu cei mai buni fotbaliști din Premier League, urmat de capitole dedicate jucătorilor din LALIGA EA SPORTS, Bundesliga, Serie A și Ligue 1 Uber Eats. Acest lucru este urmat de actualizări de gameplay din aprilie, care adaugă un nou Spectator Mode în cadrul Ligilor, permițând jucătorilor să urmărească meciurile Head to Head League în timp real și să partajeze reluări. Îmbunătățirile suplimentare aduse gameplay-ului EA SPORTS FC Mobile includ o eficiență îmbunătățită a pasei și o mai mare receptivitate a driblingului, asociate cu o mișcare mai lină a jucătorilor pentru a optimiza oportunitățile de a marca.

Aplicația poate fi descărcată de pe App Store și Google Play Store pentru a avea acces la World’s Game in Your Pocket.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related