Noul Sistem Pluvial Metigla cu finisaj MAT este o soluție estetică și performantă pentru drenajul apei de pe acoperiș

Noul Sistem Pluvial Metigla cu finisaj MAT este o soluție estetică și performantă pentru drenajul apei de pe acoperiș

Acoperișul casei este cartea de vizită a oricătei locuințe și, de aceea, este importantă alegerea unei soluții care nu doar protejează casa, ci îi aduce și un plus de estetică și rafinament. Cu acest gând în minte, Metigla a lansat noul Sistem Pluvial cu finisaj MAT.

Combinație de excepție între estetică și performanță, noul sistem pluvial este realizat printr-un proces tehnologic superior, care îi asigură etanșeitatea și durabilitatea, şi are o rezistență superioară la razele ultraviolete, care îi oferă protecție împotriva decolorării. Estetica este pusă în valoare prin finisajul mat care aduce un aspect elegant și în tendințele actuale de design exterior al caselor. În plus, rezistența la pete și zgârieturi oferă familiei liniștea că sistemul îşi va păstra aspectul estetic mult timp după instalare.

Noul sistem pluvial vine în trei culori disponibile în stoc: Negru MAT, Gri Antracit MAT, și Maro MAT. Aceste culori sunt selectate special pentru a completa gama variată de sisteme complete de acoperiș Metigla, oferind clienților posibilitatea de a-și personaliza casa conform preferințelor.

Specializată în soluții inovatoare de acoperire metalică, Metigla utilizează materie primă de calitate superioară și oferă soluții pentru orice tip de proiect, rezidențial sau industrial. Portofoliul de produse Metigla este diversificat, pornind de la sisteme complete pentru acoperișuri metalice și drenaj al apei pluviale, acoperişul solar Falt Solar, care integrează celulele fotovoltaice direct în tabla prefălțuită, până la sisteme de panouri termoizolante de tip sandwich cu rezistenţă la foc, pentru hale industriale și profile metalice din oțel galvanizat pentru structuri ușoare și parcuri solare.

Metigla este o afacere de familie pornită în urmă cu 40 de ani în Belgia, iar pe piața din România este prezentă din anul 2000. Metigla este dedicată construirii de parteneriate durabile și furnizării de soluții complete de acoperire a oricărui tip de construcție din România și din Europa. Creșterea organică și continuă a portofoliului de produse și servicii se bazează pe inovație, calitate premium, pasiune și sustenabilitate.

Metigla oferă soluții pentru închideri metalice de cea mai înaltă calitate, pentru proiecte industriale, rezidențiale, dar și pentru fațade și drenaj al apei pluviale de pe acoperișuri.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related