Praktiker lanseaza promotia in care clientii aleg produsul aflat la reducere

In perioada 15 februarie – 6 martie, Praktiker Romania desfasoara campania "-15%, TU DECIZI produsul din promotie", prin care consumatorii aleg produsul pentru care sa primeasca reducerea de pret, anunta un comunicat GolinHarris.

Promotia are loc in orice magazin Praktiker din tara si include toate produsele aflate in stocul magazinelor Praktiker – peste 30.000 de articole, indiferent de pret sau de categoria din care fac parte, cu exceptia catorva produse care vor fi semnalizate in magazin cu bulina albastra.

"Ne incurajam in permanenta clientii sa aiba idei indraznete de DIY si ne propunem sa-i sustinem si sa-i surprindem cu cele mai bune oferte. Aceasta este prima campanie promotionala dintr-o lunga serie pregatita pentru acest an, fiind un demers inedit prin prisma faptului ca este singura de acest gen de pe piata de DIY, atat din punct de vedere al mecanismului de desfasurare, cat si al perioadei de valabilitate – de trei saptamani", afirma Cornelia Gheorghe (Director de Achizitii Praktiker Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related