25.000 de dolari din partea UPS Romania pentru Asociatia "Ana si Copiii"

UPS Romania a oferit Asociatei "Ana si Copiii" un nou cec in valoare de 25.000 de dolari, suma urmand a fi folosita pentru achizitionarea unui teren pe care organizatia intentioneaza sa construiasca propriul centru de zi, informeaza un comunicat emis de Grayling. Fundatia UPS sustine pentru al treilea an consecutiv Asociatia "Ana si Copiii", care are ca misiune prevenirea abandonului scolar prin programe educationale.

Noul centru de zi al asociatiei va avea o capacitate marita, de 100 de copii, dublu fata de numarul de copii din Bucuresti inscrisi in prezent in programele organizatiei.

Din 2011, anul care a marcat inceputul colaborarii, UPS a donat 58.000 de dolari Asociatiei "Ana si Copiii". Suma totala donata in 2011 si 2012 (33.000 de dolari) a fost folosita in scopul extinderii capacitatii actualului centru de zi, de la 25 la 50 de copii, dotarii corespunzatoare a centrului cu mobila si aparatura electronica si achizitionarii unui autobuz care sa asigure transportul copiilor si sa faciliteze aprovizionarea centrului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related