Seara de Gala a HR-ului romanesc

Seara de Gala a HR-ului romanesc

Companiile sunt preocupate de atragerea, motivarea si loializarea angajatilor potriviti, astfel incat implementeaza programe de HR din ce in ce mai creative. In fiecare an, companiile care au implementat proiecte valoroase se intrec in competitia Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane.

40 de companii care au implementat, in 2013-2014, proiecte de resurse umane valoroase, asteapta data de 25 martie, cand vor afla daca se numara printre castigatorii unui trofeu de excelenta in resurse umane.

Gala Premiilor de Excelenta HR Club este singurul proiect prin care comunitatea de HR, impreuna cu directori generali din cadrul unor companii importante, recunosc profesionalismul in resurse umane prin acordarea celor mai inalte distinctii in domeniu.

Astfel, pe 25 martie 2015, intre orele 18:00 - 22:00, la Hotel JW Marriott, vor fi acordate premii pentru doua categorii, cu sase sectiuni:

1. Management General cu 2 sectiuni:
• Managerul de linie al anului
• Echipa CEO - HR a anului

2. Proiecte de Resurse Umane cu 4 sectiuni:
• Recrutare si Selectie (include proiecte de recrutare, internship, induction etc.)
• Managementul Performantei si Recompensarii (include proiecte de evaluare a performantelor, payroll, salarizare, gradare a posturilor etc.)
• Formare si Dezvoltare (include proiecte de training, coaching, mentoring, planuri de cariera, talent management, succession planning etc.)
• Strategie de Resurse Umane (include proiecte de HR - partener strategic, employer branding, engagement, design organizational, schimbare culturala, dialog social etc.)

Lista celor 40 de companii candidate si a celor 65 proiecte inscrise este disponibila pe microwebsite-ul evenimentului. Sectiunile-vedeta de anul acesta sunt: "Strategie de Resurse Umane" - cu 31 de proiecte candidate, si "Formare si Dezvoltare" - cu 23 de proiecte care se intrec in competitia pentru adjudecarea unui trofeu de Excelenta in Resurse Umane.

Pana la desemnarea castigatorilor, proiectele inscrise in competitie trec prin 3 etape de jurizare. In prima etapa, echipa HR Club a parcurs aplicatiile in vederea excluderii din competitie a acelora care nu intrunesc criteriile eliminatorii. In a doua etapa, proiectele au fost analizate de catre un juriu de specialisti, format din membri seniori ai HR Club, specialisti de renume.

In cea de-a treia etapa, juriul format din reprezentanti ai mediului de afaceri, manageri generali si antreprenori care nu au proiecte inscrise in competitie au ales castigatorul din lista scurta furnizata de catre juriul de specialisti. Juriul de CEO este format din:

Antoaneta Curteanu (CEO, UniCredit Leasing Corporation IFN) 
Dan Bulucea (General Manager, Google Romania)
Eric Faidy (President, Michelin Central & Southern Europe - Presedintele juriului)

Fii prezent, alaturi de colegii din HR, la cel mai prestigios eveniment al industriei – ceremonia de decernare a premiilor de excelenta in resurse umane! Seara va fi spectaculoasa, printre surprize numarandu-se:

• Adrian Nour
• Richard Bovnoczki
• Trio Zamfirescu
• Fundatia Olimpica Romana

Mai sunt doar cateva zile in care te poti inscrie; iata aici detalii referitoare la participarea la eveniment.

La fiecare editie, dupa desemnarea celor mai valoroase proiecte de resurse umane ale anului, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta HR Club, este editat Manualul de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane - un volum ce contine detalierea celor mai apreciate proiecte de catre juriul Galei. Cea mai recenta editie a Manualului cuprinde peste 30 de studii de caz, proiecte inscrise in competitie la Gala Premiilor de Excelenta din anul 2014.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related