Emisiunea "Pretuieste viata" cu Andreea Marin, in grila de programe Itsy Bitsy FM

Emisiunea "Pretuieste viata" cu Andreea Marin, in grila de programe Itsy Bitsy FM

Surpriza anului la Itsy Bitsy FM este intrarea in grila de programe a emisiunii "Pretuieste viata" realizata de Andreea Marin. Din 18 mai, vocea ei se va auzi de luni pana vineri la radio, iar povestile ei emotionante, care vor fi postate pe site, vor aduce inspiratie publicului pentru o viata pretuita cu adevarat.

"De ce exista intalnirile noastre de la Itsy Bitsy si ce povestim in cele cateva minute in care vom evada impreuna din vartejul grijilor de zi cu zi? Am trait pana acum cat altii in o suta de ani si fiecare experienta memorabila mi-a adus invataturi pe care merita sa le impartasesc oamenilor. Cred ca ceea ce a fost bun pentru mine poate fi bun si pentru tine." e de parere Andreea Marin.

In noile emisiuni "Pretuieste viata" de la Itsy Bitsy FM Andreea Marin impartaseste amintiri impresionante din viata ei si povesteste despre oamenii speciali cu care a avut sansa sa se intalneasca din belsug in cei 40 de ani. Ea ofera din experienta ei idei practice de sanatate, frumusete si mai ales impartaseste din secretele fericirii ei in familie. Intoarcerea la radacini, catre natura, o fetita pe care o adora si un sot pe care il iubeste mult, sunt doar cateva dintre ingredientele vietii pe care Andreea a invatat sa o pretuiasca din plin.

"Este o mare bucurie sa putem oferi publicului nostru intalnirile zilnice cu Andreea Marin. Impartasim valori comune si sfaturile ei suntem siguri ca vor aduce bucurie si nadejde in familiile ascultatorilor nostri, dar si inspiratie pentru a trai mai frumos, in viata aceasta agitata." declara Nadia Tataru (Director general Itsy Bitsy FM).

Emisiunea "Pretuieste viata" va fi difuzata la Itsy Bitsy FM zilnic in timpul saptamanii, in intervalele de emisie dedicate parintilor, la orele 10:40 si 16:40, si va putea fi gasita, in format video, on-line pe canalele Itsy Bitsy.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related