"Detastaturizarea": Pizza Hut te invita sa redescoperi bucuria meselor in oras

"Detastaturizarea": Pizza Hut te invita sa redescoperi bucuria meselor in oras

Pizza Hut lanseaza o campanie ce incurajeaza romanii sa redescopere bucuria meselor in oras. Pornind de la o problema reala si din ce in ce mai intalnita, mancatul deasupra tastaturii, campania isi propune sa “detastaturizeze” mesele romanilor, sa ii determine sa renunte la acest obicei nesanatos in favoarea meselor relaxante in oras, alaturi de colegi sau prieteni. 

Practic si comod, pranzul deasupra tastaturii de la birou a devenit deja rutina. Suntem mereu in criza de timp si preocupati de solutionarea task-urilor, asa ca nicio secunda nu trebuie pierduta. In schimb, efectele negative nu intarzie sa apara. Concentrati asupra lucrurilor uzuale sau pur si simplu conectati la Internet, uitam sa socializam, sa ne miscam, sa ... mancam.

"Suntem din ce in ce mai ocupati, iar mancatul pe tastatura pare o solutie sa castigam timp. Aceasta este realitatea de la care am plecat si pe care ne-am propus sa incercam sa o schimbam prin noua campanie Pizza Hut. Ne bazam pe atmosfera primitoare si serviciile de inalta calitate din restaurantele noastre, dar si pe un mesaj relevant, transmis cu umor, pe care il sustinem cu trei oferte noi si avantajoase. In acest fel, speram ca mesele in oras sa devina o prioritate pentru cat mai multi romani", explica Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut).

Detastaturizarea meselor, noua misiune Pizza Hut, este descrisa pe larg in videoclipul campaniei.

Odata cu lansarea campaniei, Pizza Hut adauga in meniu trei oferte noi si variate, un motiv in plus pentru romani sa ia masa in oras:

  • Meniul 1 contine un antreu (la alegere dintre: Bruschette cu rosii si parmesan, cornulete, cartofi copti, simpli sau cu Mozzarella) sau o salata Fresh + o pizza mica, la pretul special de 15,9 lei.
  • Meniul 2 include un antreu (la alegere dintre Caprese si Quesadilla) sau o salata Caesar + o pizza mica sau o portie de paste Sautee (oricare reteta, exceptand Penne Quattro Formagii, Tagliatelle al Salomne si Penne Alfredo Carnivore), la pretul de 22,9 lei.
  • Meniul 3 contine un antreu (la alegere dintre Quesadilla si Frigarui de legume) sau o salata Caesar + o pizza mica sau o portie de paste Sautee (oricare reteta, exceptand Penne Quattro Formaggi, Tagliatelle al Salmone si Penne Alfredo Carnivore) + un desert Dolce Vita, la pretul de 32,9 lei.

Ofertele sunt valabile pana pe 5 noiembrie 2015, de luni pana duminica, atat in restaurant, cat si la pachet. Retetele de pizza sunt disponibile pe blaturile Pan, Classic si Thin’n Crispy, dimensiunea mica, din categoriile Favorite, Speciale si Complete.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related