Business Women Forum Romania anunta Social Mania Conference, evenimentul de social media dedicat femeilor de afaceri

Business Women Forum Romania anunta Social Mania Conference, evenimentul de social media dedicat femeilor de afaceri

Business Women Forum Romania (BWFR) organizeaza, pe 20 Octombrie 2015, Social Mania Conference, evenimentul dedicat femeilor de afaceri care doresc sa-si aprofundeze cunostintele in gestionarea canalelor de social media. Evenimentul va avea loc la Willbrook Platinum Business and Convention Center, incepand cu ora 09:00. 

Social Mania Conference vizeaza discutii si sfaturi utile pentru femeile de afaceri in dezvoltarea business-urilor din punct de vedere al comunicarii in mediile digitale.

Evenimentul va aduce in discutie contextul trendurilor actuale in social media, promovarea brandurilor prin intermediul canalelor de social media, cresterea vizibilitatii online a business-urilor si folosirea contentului ca unealta de promovare.

Printre speakerii evenimentului se numara Oana Bulexa - Co-Managing Director MSLGROUP The Practice, Gabriel Traistaru - Digital Marketing Manager Enel Romania, Ioana Sava - Ecommerce Project Manager Molecule F si Osnat Peled - General Director Mentor Finance si Presedinte Business Women Forum Romania.

“Social Mania Conference, unul din cele peste 50 de evenimente sustinute anual de BWFR, a pornit de la feedback-ul primit de la membrele organizatiei, care doresc sa isi imbunatateasca rapid tehnicile de promovare ale business-urilor prin social media si sa afle cele mai bune strategii de a valoriza aceste unelte de la cei mai buni profesionisti in domeniu.”
Osnat Peled – Presedintele Business Women Forum Romania

BWFR este o organizatie nonprofit ce urmareste sustinerea femeilor de afaceri din toate domeniile prin evenimente de know-how sharing, networking, suport financiar si managerial. BWFR are in prezent peste 600 de membri, femei de afaceri, manageri de business-uri din diverse domenii, antreprenoare sau lideri ai organizatiilor nonprofit.

Conferinta Social Mania are loc pe 20 octombrie la Willbrook Platinum Business and Convention Center Bucharest, de la ora 09:00. Taxa de participare este 235 RON.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related