Euromoney: UniCredit Bank, cea mai buna banca de Cash Management din Romania in 2015

Euromoney: UniCredit Bank, cea mai buna banca de Cash Management din Romania in 2015

UniCredit Bank a fost desemnata "Cea mai buna banca de Cash Management" din Romania, in cadrul sondajului Euromoney 2015 pentru Cash Management, la care au participat clienti ai tuturor bancilor din tara.

Realizat la nivel global si considerat un barometru al calitatii serviciilor in domeniul bancar si al pietelor de capital, “2015 Euromoney Cash Management Survey” a avut rezultate spectaculoase privind perceptia fata de grupul UniCredit, in particular in Europa Centrala si de Est. Astfel, UniCredit a fost declarata banca numarul 1 in Cash Management in sapte tari din CEE in care grupul are operatiuni - respectiv Romania, Cehia, Croatia, Ungaria, Turcia, Slovenia, Serbia - si Austria, in urma centralizarii opiniilor transmise de reprezentantii a 27.000 de companii internationale. 

„Suntem mandri si onorati de acest premiu, prin care se reconfirma atentia pe care o acordam clientilor nostri. Aceasta recunoastere vizeaza aria serviciilor de Cash Management, dar si eforturile permanente ale echipei UniCredit Bank. Multumim clientilor nostri pentru increderea pe care ne-o acorda, feedback-ul lor continuu ajutandu-ne sa le oferim solutii performante adaptate nevoilor reale de business in aria de Cash Management”, a declarat Maria Gheorghiu, Head of Cash Management in cadrul UniCredit Bank.

Pentru UniCredit Romania rezultatul marcheaza o evolutie importanta fata de cel din anul precedent, 2014, si se datoreaza efortului comun al echipei si calitatii serviciilor oferite de UniCredit Bank.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est si una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un "one-stop-shop" pentru servicii financiare, deservind mai mult de 560.000 de clienti. Grupul este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

Euromoney Magazine este o publicatie cu aparitie lunara, apreciata la nivel mondial ca una dintre cele mai respectate surse de informatii cu privire la tendintele inregistrate in domeniul bancar international si cel al pietelor de capital. Euromoney realizeaza anual sondaje de opinie pentru serviciile de cash management, trezorerie si financiare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related