Pizza Hut lanseaza Cheesy Bites Remix, un nou blat delicios pentru mesele impreuna

Pizza Hut lanseaza Cheesy Bites Remix, un nou blat delicios pentru mesele impreuna

Pizza Hut lanseaza Cheesy Bites Remix, un nou tip de blat a carui margine contine 24 de rulouri umplute cu branza lava si asortate cu trei tipuri de arome diferite: nachos, mac si emmentaler.

Blatul Cheesy Bites Remix este disponibil pentru retete din categoriile Speciale, Favourite si Complete si poate fi comandat platind doar 4 lei in plus la pretul initial al pizzelor. Fiind disponibil doar pentru pizza de dimensiune mare, aceasta devine o optiune foarte atractiva pentru mesele in familie sau cu prietenii.

Suntem incantati ca putem sa oferim iubitorilor de pizza inca un blat delicios. Cheesy Bites Remix este perfect pentru momentele in care vrei sa iesi la masa cu cineva si sa va bucurati de o pizza gustoasa, care sa dea mai multa savoare conversatiei. Noul nostru blat mixeaza intr-un mod inedit gustul ingredientelor si este o optiune foarte buna pentru a intampina sezonul rece”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Pizza Hut este recunoscuta pentru varietatea blaturilor pe care le propune, demonstrand o adevarata pasiune pentru inovatia in domeniul culinar. Prin lansarea noului blat, Pizza Hut isi continua misiunea de a “detastaturiza” mesele romanilor, oferindu-le noi motive sa redescopere bucuria meselor in oras.

Pizza pe blat Cheesy Bites Remix este disponibila in meniul restaurantelor Pizza Hut, dar poate fi comandata si la pachet, de luni pana duminica.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related