Samsung lanseaza camera Gear 360

Samsung lanseaza camera Gear 360

Samsung Electronics Co. Ltd lanseaza Samsung Gear 360, o camera ce le permite utilizatorilor sa inregistreze, sa vada si sa isi impartaseasca experientele preferate, prin imagini si filme realizate la 360 de grade.

Gear 360 a fost dezvoltata pentru a-i insoti pe utilizatori in vacante, calatorii, in cadrul ceremoniilor festive sau diferitelor activitati, oferindu-le posibilitatea de a-si inregistra experientele. Noua camera foloseste tehnologia de ultima generatie Samsung Galaxy pentru ca utilizatorii sa poata deveni creatorii propriului continut de realitate virtuala de care sa se bucure prin intermediul Gear VR.

 

"Samsung continua sa depaseasca limitele experientei mobile dincolo de smartphone", spune DJ Koh (presedintele Mobile Communications Business, Samsung Electronics).

"Dupa lansarea de anul trecut a dispozitivului Gear VR, Gear 360 stabileste noi standarde pentru continutul captivant, oferind o experienta vizuala care simplifica inregistrarea si partajarea celor mai importante momente ale vietii."

 

Design compact si performanta imbunatatita 

Samsung Gear 360 dispune de doua obiective fisheye, fiecare fiind echipat cu senzori de imagine de 15 megapixeli, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de inregistra filme la 360 de grade cu o rezolutie mare (3840 x 1920), dar si fotografii cu o rezolutie de 30 de megapixeli.

De asemenea, utilizatorii pot filma sau fotografia imagini la 180 de grade folosind doar un singur obiectiv. Dezvoltat pentru a fi folosit in orice moment al zilei, Gear 360 dispune de lentile luminoase cu apertura F2.0, ce permit realizarea unor imagini clare sau filmari panoramice, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Avand o carcasa usoara, compacta si un design sferic, Gear 360 ofera un plus de mobilitate pentru activitati in aer liber sau in interior. Camera este completata de un trepied usor de utilizat si este compatibila cu o gama extinsa de accesorii existente pe piata in acest moment.

 

Experienta Galaxy

Samsung continua sa stabileasca noi standarde in domeniile hardware, software si ale serviciilor, pentru a crea dispozitive care sa imbunatateasca modul in care utilizatorii se conecteaza, impartasesc continut si isi organizeaza timpul. Totodata, compania redefineste posibilitatile dincolo de limitele tehnologiei existente astazi, prin introducerea unui ecosistem de experiente mobile.

Prin sincronizarea camerei Gear 360 cu un smartphone Samsung, utilizatorii pot vedea in timp real imaginile pe care le inregistreaza. De asemenea, Gear 360 le permite utilizatorilor sa vada si sa salveze continutul inregistrat, direct pe smartphone,sau sa il incarce pe canalele sociale, inclusiv pe Google Street View.

Pentru o experienta de vizionare 360 desavarsita, utilizatorii pot vedea continutul pe Gear VR. Toate aceste functii vor fi disponibile prin intermediul unei aplicatii mobile dedicate, disponibila in Galaxy Apps si Google Play, dar si prin intermediul unui software pentru PC ce va oferi mai multe posibilitati de editare.

Gear 360 este compatibil cu anumite smartphone-uri Samsung, inclusiv cu noile modele Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge si Galaxy S6.

Camera Gear 360 va fi disponibila incepand cu a doua jumatate a anului, pe anumite piete.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related