Comenzi rapide, mese mai savuroase: Pizza Hut Delivery isi lanseaza noul website

Comenzi rapide, mese mai savuroase: Pizza Hut Delivery isi lanseaza noul website

Pizza Hut Delivery anunta lansarea noului website, cu un design modern si o interfata imbunatatita. Aceasta permite utilizatorilor o navigare mai intuitiva si se adapteaza usor la orice tip de dispozitiv, desktop, tableta sau mobil.

 

"Online-ul este prezent in cea mai mare parte din activitatea noastra zilnica. Obiceiurile de consum s-au schimbat si se orienteaza tot mai mult catre acest mediu, inclusiv cand vine vorba despre alimentatie. Astfel, am decis sa venim in intampinarea clientilor nostri cu o versiune noua a website-ului Pizza Hut Delivery, optimizata in functie de dorintele lor. Inainte de a comanda produsele preferate online, ei vor avea posibilitatea sa parcurga meniul si sa aleaga cu usurinta din varietatea de optiuni pe care o au – de la tipuri de produse, extra ingrediente pana la oferte speciale. Plasarea comenzii dureaza foarte putin, este nevoie doar de cateva click-uri.", spune Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery).

 

Website-ul aduce o noua interfata ce prezinta, pe sectiuni, gama completa de produse ce pot fi comandate: pizza, paste, antreuri, salate, deserturi si bauturi.

Noul website include si optiunea „Creeaza-ti propria pizza”, prin care utilizatorii isi pot personaliza in intregime reteta, alegand dimensiunea pizzei, tipul de blat, ingredientele dorite si cantitatile din fiecare.

Pentru a obtine un rezultat exact pe gustul lor, clientii au la dispozitie 5 tipuri de blaturi speciale si 16 tipuri de ingrediente pentru topping.

Un alt avantaj pe care il aduce website-ul Pizza Hut Delivery este posibilitatea de a plasa comenzi pentru o data ulterioara. Odata completate datele pentru comanda, aceasta este inregistrata si va fi livrata la data si ora solicitate de catre utilizator.

Comenzile Pizza Hut Delivery pot fi plasate si la numerele de telefon *1010 si 021 210 10 10, de luni pana duminica.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related