A+E Networks® UK il numeste pe Luke Duffy Ad Sales Vice President. Fost director de divizie la Channel 5, Luke Duffy va fi responsabil cu cresterea vanzarilor interne si internationale

A+E Networks® UK il numeste pe Luke Duffy Ad Sales Vice President. Fost director de divizie la Channel 5, Luke Duffy va fi responsabil cu cresterea vanzarilor interne si internationale

A+E Networks® UK anunta astazi numirea lui Luke Duffy in functia de Ad Sales Vice President, urmand sa lucreze cu portofoliul de televiziuni (HISTORY™, Lifetime®, Crime + Investigation® si H2®) din Marea Britanie si din pietele internationale. Duffy se alatura trustului global media din 14 martie 2016.

Ocupand anterior functia de Head of Trading la televiziunea britanica Channel 5 si avand o experienta vasta in agentii (Aegis, Starcom), Duffy va conduce echipa de vanzari de publicitate, cu sediul in Londra, a A+E Networks UK.

 

Mandatul sau are ca obiective atragerea veniturilor din spoturi publicitare si nu numai, pentru televiziunile comerciale pe care le coordoneaza, in Marea Britanie, Benelux, Romania, Polonia si Africa.

Initierea vanzarilor pe noi piete va fi o prioritate pentru Duffy.

Duffy va gestiona relatiile actuale si viitoare cu agentiile de vanzari ale A+E Networks din mai multe tari, printre care Sky Media, RTL Netherlands, DSTV Media Sales (Africa), Polsat Media (Polonia) si Transfer (Belgia). De asemenea, el va fi responsabil pentru campaniile pan-regionale de vanzari de publicitate.

Duffy ii va raporta lui Nicolas Eglau, Chief Operating Officer in cadrul A+E Networks UK si General Manager pentru tarile nordice, Benelux si CEEMEA.

 

"Aceasta numire este foarte importanta pentru A+E Networks UK. Vanzarile de publicitate, in toate formele, vor sustine cresterea companiei noastre in viitor. Experienta vasta a lui Luke, atat in agentie, cat si in televiziune, este foarte valoroasa si ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele strategice pe toate pietele", a declarat Nicolas Eglau.

 

"Astept cu nerabdare ca aceasta noua provocare sa inceapa, alaturi de A+E Networks. Este o piata foarte dinamica si vreau sa valorific cat mai multe oportunitati pe canalele si teritoriile A+E", afirma Luke Duffy.

 

Aceasta este cea mai recenta numire intr-o pozitie de conducere in cadrul A+E Networks UK. Compania a anuntat saptamana trecuta ocuparea functiei de vicepresedinte de operatiuni de catre Matt Westrup.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related