Startup-urile accelerate in programul MVP Academy isi vor prezenta produsele la Demo Day

Startup-urile accelerate in programul MVP Academy isi vor prezenta produsele la Demo Day

Programul de accelerare MVP Academy se incheie luni, 30 mai, cu Demo Day, eveniment in cadrul caruia startup-urile vor urca pe scena Cinema Pro pentru a-si prezenta produsele si progresul inregistrat in fata unei audiente de peste 500 de persoane. 

Participand la MVP Academy, startup-urile au avut acces la o retea internationala de 400 de mentori si 700 de startup-uri, au beneficiat de consultanta de produs si de business, au participat la workshop-uri dedicate si au invatat cum sa isi prezinte produsele pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa absolvire, unele dintre cele mai bune echipe vor avea oportunitatea de a obtine o finantare de tip seed cu o valoare medie de 50.000 EUR de la MVP Angels, retea de investitori de tip angel asociata programului.

Pe toata durata programului, startup-urile au beneficiat de consultanta pentru a-si defini strategiile de produs si de business, a lua decizii mai rapid si a-si defini un plan de dezvoltare pe termen mediu. Patru profesionisti cu experienta si-au unit fortele anul acesta cu echipa MVP Academy pentru a oferi ajutor specific startup-urilor, in functie de nevoile lor individuale: Bogdan Ripa (Product Coach), Mihai Sfrijan (B2C & Mobile Coach), Tudor Juravlea (UX & Product Coach) si Bogdan Sandulescu (Technical Coach).

Antreprenorii au participat la sesiuni de mentorat 1 la 1 si au primit astfel feedback si recomandari avizate de la antreprenori care au dezvoltat produse de succes la scara globala, investitori activi, profesionisti consacrati din industrie, precum si potentiali parteneri de distributie.

In plus, participand la workshop-urile dedicate, studiile de caz si sesiunile Q&A organizate de-a lungul programului, antreprenorii au acumulat competente in domenii cheie si au avut ocazia sa invete din experienta unor profesionisti de exceptie printre care se numara Florin Talpes (Presedinte & Co-Fondator, Bitdefender), Max Kelly (Managing Director, Techstars London), Steffen Ehrhardt (Performance Commercialization & Internationalization Lead EMEA, Google), Robert Knapp (Co-Fondator & CEO, CyberGhost) sau Vladimir Oane (Co-Fondator, UberVu by Hootsuite). Lista completa a mentorilor care au lucrat alaturi de startup-urile accelerate in cea de a treia editie MVP Academy este disponibila online pe site-ul programului

Sesiunile de pitching au reprezentat o componenta importanta a programului de acelerare. In cadrul acestora, startup-urile si-au perfectionat prezentarile pana la cel mai mic detaliu si au invatat cum sa isi expuna produsele si modelele de business pentru a atinge rezultatele dorite.

MVP Academy se incheie luni, 30 mai, ora 17:00 cu Demo Day, eveniment care va reuni peste 500 de personalitati remarcabile din ecosistemul tech regional: investitori, antreprenori de succes, profesionisti consacrati, jurnalisti, potentiali parteneri si lideri ai comunitatilor locale. Dupa 2 luni intense, startup-urile isi vor prezenta produsele si modelele de business in fata intregii audiente si vor avea astfel ocazia sa demareze discutii cu potentiali investitori si parteneri strategici.

Mai mult, MVP Academy Demo Day va aduce in discutie rolul pe care il joaca inovatia in dezvoltarea ecosistemului tech local si regional, avantajele pe care le are Romania, precum si lucrurile care lipsesc in acest moment pentru a dezvolta industria locala intr-un ritm mai accelerat. Florin Talpes, Co-Fondatorul si Presedintele Bitdefender, si Robert Knapp, Co-Fondator si CEO al CyberGhost VPN, vor urca pe scena pentru a-si impartasi viziunea.

“Ne bucura sa vedem progresul inregistrat de echipele participante la cea de a treia editie MVP Academy. Cateva dintre cele mai bune companii au ridicat deja runde de investitii in timpul programului, iar altele se pregatesc de finantare in perioada urmatoare. Acest lucru nu poate decat sa ne confirme faptul ca respectivele companii au produse si strategii de dezvoltare cu sanse mari de reusita”, a declarat Bogdan Iordache, Managing Director, MVP Academy, care s-a ocupat de coordonarea programului alaturi de Mircea Vadan, Tudor Stanciu si Andrei Firoiu.

Persoanele pasionate de tehnologie pot participa gratuit la MVP Academy Demo Day rezervand unul dintre locurile limitate disponibile pentru comunitate. Acestea vor avea ocazia sa asiste la prezentarile echipelor si sa se conecteze cu actori importanti din ecosistemul startup-urilor in tehnologie la nivel local si regional.

MVP Academy este un program de accelerare dezvoltat in parteneriat cu CyberGhost si cu sprijinul Telekom Romania, Bitdefender, BCR, Microsoft, hub:raum, Raiffeisen Bank si Retargeting.biz. Vizibilitatea programului este asigurata de Academia Catavencu, Crunchbase, Ctrl-D, Digjitale, Europa FM, Geektime, Goal Europe, Incont, IT, Dogadjaji, IQads, Lumea SEO PPC, Market Watch, Newtrend, Refresh, Romania Insider, Romania libera, Softlead, Startup Cafe, Start-up, The trends, Times New Roman, Today Software Magazine, Trade Ads Analyzer, UIeMagazine, Wall-Street, Yoda, zOltan77, Zona IT, 150sec.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related