3 oferte castigatoare pentru fanii fotbalului, de la Pizza Hut Delivery

3 oferte castigatoare pentru fanii fotbalului, de la Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery sustine fotbalul si a pregatit trei oferte speciale dedicate microbistilor. Astfel, pana pe 10 iulie, iubitorii fotbalului si nu numai pot comanda diferite preparate din meniu si vor primi gratuit doze de bere. 

 

"Fotbalul reuneste prietenii in fata televizorului pentru momente de neuitat. Emotia grupului si spiritul unei astfel de seri creeaza amintiri frumoase, care sunt completate perfect de pizza, paste si bineinteles, bere. De aceea, ii invitam pe clientii nostri sa se pregateasca pentru meciurile din campionat cu noile noastre oferte, create special pentru impatimitii fotbalului", declara Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery).

 

Pizza Hut Delivery isi echipeaza fanii de meci cu trei oferte speciale, ce includ produse consacrate din meniu:

  • Oferta Repriza 1 contine o pizza medie pe blat Traditional, la alegere dintre retetele Taraneasca, Suprema, Picanta si gratuit o bere Tuborg 0.5L pentru doar 29 lei;
  • Oferta Repriza 2 cuprinde o pizza medie Roma, pe blat Traditional, paste Marinara si gratuit doua beri Tuborg 0.5L, la pretul de 47 lei;
  • Oferta Prelungiri include o pizza mare Rodeo, pe blat Traditional, 5 Aripioare de pui, cartofi copti cu un sos la alegere si gratuit, doua beri Tuborg 0.5L, la pretul de 56 lei.

De asemenea, in aceasta perioada, Pizza Hut Delivery a pregatit concursuri speciale pentru fani pe pagina de Facebook, unde ii invita sa #pariezepepizza pentru a castiga vouchere cu ofertele din meniu.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related