Farmec si Andreea Balan provoaca romancele sa intre in jocul ‪#‎MACarena‬

Farmec si Andreea Balan provoaca romancele sa intre in jocul ‪#‎MACarena‬

Farmec si Andreea Balan provoaca reprezentantele sexului frumos sa participe la concursul ‪#‎MACarena. In cadrul acestuia, romancele sunt invitate sa se filmeze dansand pe renumita piesa, folosind produsele din noua gama Gerovital Plant, Flori de Mac. Urmatorul pas este postarea videoclipului pe contul personal de Facebook cu hashtag-ul #MACarena.

Primele 100 de inscrieri castiga instant una din cele 100 de creme Gerovital Plant puse in joc. Cea care a dat startul jocului este Andreea Balan, care a facut deja o demonstratie pe pagina sa de Facebook.

 

 

"#MACarena este o extensie a campaniei noastre de comunicare pentru Gerovital Plant cu ulei organic din Flori de Mac. De peste 120 de ani, Farmec este alaturi de femeile din Romania, punandu-le in valoare frumusetea autentica atat de apreciata la nivel global. Iar prin concursul #MACarena dorim sa incurajam romancele sa se simta bine in pielea lor, sa se considere frumoase si sa ne arate ca buna dispozitie si dansul fac parte din secretul frumusetii lor", a declarat Ioana Borza (Marketing Manager Farmec).

 

"Farmec este un brand de cosmetice cu valori si traditie puternic ancorate in sufletele romanilor. Este un brand care transmite emotie, energie, putere si incredere in propriile forte. De aceea, in momentul in care compania mi-a propus sa dansez Macarena cu produsele din noua gama Gerovital Plant, am acceptat pe loc. Pentru mine a fost ca un joc din copilarie, atunci cand ma adunam cu prietenele mele si dansam in fata oglinzii. M-am simtit bine, frumoasa si atragatoare. Asta doresc sa faca si romancele: sa ne dezvaluie secretul frumusetii lor." a spus Andreea Balan.

 

Concursul #MACarena a fost conceput pentru promovarea gamei Gerovital Plant cu ulei organic din Flori de Mac. In aceasta gama se gasesc produse cosmetice pentru ingrijirea zilnica a tenului, a corpului si a parului.

Ingredientul de baza din fiecare produs este uleiul organic din flori de mac. Acesta are avantajul de a proteja tenul de factorii din mediul extern. Este ideal in tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate, prevenind iritarea, aparitia ridurilor si imbatranirea prematura a pielii. Pe langa uleiul din flori de mac, produsele mai contin ingrediente precum: uleiul natural Inca Omega si ceara de albine, uleiurile naturale de jojoba, squalan, avocado, vitaminele A si E.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


SectiuneBranded


Related