World Class Romania investeste un milion de euro in deschiderea unui nou club in mall Park Lake

World Class Romania investeste un milion de euro in deschiderea unui nou club in mall Park Lake

World Class Romania, lider pe piata locala de fitness, continua strategia de expansiune a retelei prin deschiderea clubului cu numarul 31 din tara. World Class Park Lake va fi inaugurat in septembrie, intr-un spatiu de peste 1.800 de mp (club si terasa).

Prin noul club din mall Park Lake, World Class va aduce mai aproape de consumatorii din proximitate facilitatile de care au nevoie pentru a-si imbunatati calitatea vietii. Clubul va avea o piscina semi-olimpica, o sala de fitness echipata cu aparate de ultima generatie, un studio de aerobic si unul de cycling, cat si o zona special amenajata pentru antrenamentele de functional fitness.

Peste 20 de antrenori, pregatiti la standarde internationale, vor prelua antrenamentele personale si cele de group fitness. Pentru relaxare, clubul include o zona cu sauna uscata.

“Succesul enorm al cluburilor din Titan si din Mega Mall si cererea mare pentru serviciile noastre ne-au convins de potentialul zonei. Astfel am hotarat sa deschidem World Class Park Lake. Ne bucuram ca misiunea noastra de a imbunatati radical stilul de viata al romanilor a creat o nevoie puternica pe piata locala. Vom raspunde acestei nevoi si vom continua extinderea retelei in urmatoarea perioda”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class Romania.

Clubul va fi integrat in categoria Silver de abonamente si va derula saptamanal peste 40 de clase de group fitness. De asemenea, clientii World Class vor putea beneficia de antrenamente personale, alaturi de antrenori profesionisti. O parte din programele de group fitness sunt dezvoltate de LES MILLS™, cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume si partener World Class.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related