Farmec deschide primul magazin Gerovital in Constanta

Farmec deschide primul magazin Gerovital in Constanta

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, continua extinderea si modernizarea retelei de magazine la nivel national. Dupa deschiderea primului magazin Gerovital din Romania, care este totodata primul al companiei din Bucuresti, Farmec anunta inaugurarea unui spatiu nou dedicat brandului Gerovital, la Constanta.

Situat in ansamblul comercial City Park din Constanta, pe Bulevardul Alexandru Lapusneanu nr. 116C, noul magazin Gerovital are o suprafata totala de 33 de metri patrati si ofera toate produsele din gamele Gerovital si Aslavital, dar si consultanta permanenta legata de acestea.

 

Constantenii beneficiaza si de o dermoanaliza a tipului de ten, acest serviciu fiind oferit gratuit tuturor celor care viziteaza magazinul. Sedintele dureaza aproximativ 5 minute si ajuta la stabilirea tipului de ten prin folosirea unor masuratori instrumentale specifice care analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii.

Investitia totala in deschiderea magazinului a fost de 61.000 de euro.

 

"Constanta este unul dintre orasele unde produsele Farmec au mare succes, asa ca, pentru a aduce produsele noastre cat mai aproape de cei care le iubesc, am decis sa deschidem acest magazin dedicat lor. Constantenii vor beneficia de toate produsele Gerovital, cel mai iubit brand romanesc, lider pe segmentul produse de ingrijire a tenului si a firului de par, cu o traditie de aproape 50 de ani. De asemenea, intreaga gama Aslavital, cu argila romaneasca 100% se va regasi pe rafturile magazinului. Aceasta inaugurare a venit ca raspuns la solicitarile consumatorilor, iar pana la finalul anului vom investi peste 200.000 de euro in deschiderea a inca trei spatii comerciale proprii in tara si in modernizarea magazinelor existente", a declarat Mircea Turdean (Director General Farmec). 


Mircea Turdean (Director General Farmec)

 

Brandul Gerovital, mostenire a profesorului Ana Aslan, reuneste game recunoscute international si atent create pentru ingrijirea parului, a pielii si a tenului, printre care se numara Gerovital H3, Gerovital Tratament Expert, Gerovital Plant, Gerovital Men si Gerovital Sun. Produsele AslaVital pentru ingrijirea tenului au la baza argila pura, 100% romaneasca, provenita dintr-o sursa unica, Muntii Padurea Craiului.

In perioada 22 septembrie-30 septembrie, clientii vor beneficia de 20% discount la orice achizitie din magazinul Gerovital Constanta.

Deschiderea magazinului Gerovital din City Park face parte din strategia Farmec de imbunatatire si modernizare a retelei de magazine in tara. In prezent, reteaua Farmec numara 8 puncte de distributie in Cluj, Bucuresti, Arges, Sibiu, Brasov si Neamt si 3 puncte de lucru in Baia Mare, Craiova si Focsani. In acest moment, Farmec are 6 magazine proprii in Cluj Napoca (3 magazine), Arad, Sibiu si Tg. Mures.

Saptamana aceasta, Farmec a mai inaugurat un magazin Gerovital, la Bucuresti, acesta fiind si primul magazin Gerovital din Romania si primul magazin Farmec din Bucuresti.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related