Electrolux, desemnat liderul industriei in sustenabilitate pentru al zecelea an consecutiv

Electrolux, desemnat liderul industriei in sustenabilitate pentru al zecelea an consecutiv

Electrolux a fost numit liderul industriei la categoria Bunuri Durabile de Uz Casnic in Indicele Mondial de Sustenabilitate Dow Jones, pentru al zecelea an consecutiv. Evaluarea din acest an, publicata de RobecoSAM, a aratat o imbunatatire privind compania Electrolux in domeniile responsabilitatii sociale corporative si filantropice.

 

"Sustenabilitatea este o parte integranta a modelului de business Electrolux. Aceasta a devenit foarte importanta pentru noi datorita impactului pe care o are aspura societatii. Pe langa problemele globale la care lucram pentru a gasi rezolvare, cum ar fi imbunatatirea eficientei energetice a produselor noastre, dorim sa impulsionam intreaga noastra organizatie pentru a face diferenta pe piata de profil pentru consumatori si comunitatile globale. Suntem foarte bucurosi sa facem parte din Indicele Dow Jones si in acest an.", a spus Henrik Sundstrom (directorul de Sustenabilitate Electrolux).

 

Indicele Mondial de Sustenabilitate Dow Jones include 10% din cei mai importanti actori din domeniile economic, social si al mediului inconjurator, alesi din 2.500 de companii de top din intreaga lume. Compania Electrolux a fost inclusa anual inca de la infiintarea Indicelui Dow Jones, din 1999.

Indicii Mondiali de Sustenabilitate Dow Jones permit investitorilor sa integreze sustenabilitatea in portofoliile lor. In acelasi timp, a fost creata o platforma prin care companiile sunt incurajate sa adopte practici sustenabile: sustainability-indices.com.

Cadrul de sustenabilitate Electrolux – For the Better – include noua promisiuni pentru solutii mai bune care sa aduca beneficii notabile la nivel global. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related