[Specialistii in cafea] Dupa 27 de ani prin restaurantele lumii, Catalin Velea a deschis o prajitorie artizanala de cafea

[Specialistii in cafea] Dupa 27 de ani prin restaurantele lumii, Catalin Velea a deschis o prajitorie artizanala de cafea

In prajitoria deschisa de Catalin Velea, numita Dog & gentleman, au loc traininguri pentru barista si degustari. In ea se prajesc origini din Columbia, Brazilia, Honduras, Mexic, Guatemala, Ethiopia, India si Indonezia. Catalin a investit, momentan, 30.000 de euro, si planuieste sa deschida si cateva coffee-shop-uri.

Romanii de abia au descoperit diferenta dintre cafeaua de brand si cea proaspat prajita, asa ca piata este in continua dezvoltare, mai spune el.  

 Eu as merge tot pe espresso ca popularitate, celelalte metode de brewing inca se lupta sa se faca intelese.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related