Cerealele Nesquik® stimulează creativitatea copiilor cu noile ambalaje de cereale de mic dejun

Cerealele Nesquik® stimulează creativitatea copiilor cu noile ambalaje de cereale de mic dejun

Campania “Descoperă lumea subacvatică” susține dezvoltarea creativității copiilor prin jocuri și activități în familie.

Cerealele Nesquik® au lansat campania “Descoperă lumea subacvatică”, prin care propune părinților un mod distractiv de a stimula creativitatea și ingeniozitatea copiilor.

Fiecare pungă de cereale de mic dejun Nesquik® surprinde copiii cu un personaj marin - crab, rechin sau caracatiță, pe care aceștia îl pot decupa, colecționa și apoi descoperi lumea subacvatică prin intermediul aplicației Blippar.

Creativitatea este o parte importantă în dezvoltarea celor mici și le permite să își extindă aria de învățare, să facă conexiuni, având legătură directă cu alte însușiri precum stima de sine sau abilitatea de a lucra în echipă – toate fiind “ingrediente” importante care îi ajută pe cei mici să se dezvolte armonios.

Cerealele Nesquik®, cu fier și vitaminele B3, B5 și B6, oferă copiilor nutrienții necesari pentru un mic dejun delicios și hrănitor, precum și doza zilnică de inspirație pentru a-și stimula creativitatea.

Campania „Descoperă lumea subacvatică” încurajează părinții să petreacă mai mult timp împreună cu micuții lor și să găsească modalități pentru a le hrăni potențialul. Așa cum un corp are nevoie de aport energetic si nutrienți, așa și mintea are nevoie de hrană pe măsură.

Creativitatea celor mici poate fi stimulată prin intermediul relațiilor interpersonale, compararea ideilor și acțiunilor, dar și oferindu-le libertatea să-și exploreze propriile idei.

"Pentru părinți este o provocare să găsească întotdeauna posibilități noi pentru a dezvolta creativitatea copiilor. Prin noile pungi de cereale de mic dejun, Nesquik® hrănește potențialul copiilor și oferă părinților oportunitatea de a petrece mai mult timp cu cei mici. Invităm părinții să caute noile pungi de cereale Nesquik® și să transforme lucruri simple în experiențe minunate", a declarat Olimpia Nadolu (Associate Marketing Manager Nestlé România - divizia Cereale de mic dejun).

 

Importanța cerealelor într-o alimentație echilibrată

Cerealele Nesquik®, cu fier și vitaminele B3, B5 și B6, au un gust unic de ciocolată și conțin elemente importante pentru o alimentație echilibrată: vitamine, minerale și cereale integrale (în proporție de 45.4% din 100 g produs).

Cerealele integrale ajută la îmbunătățirea funcționării tractului digestiv, prin conținutul de fibre și la menținearea unei mase corporale normale atât la copii, cât și la adulți, încurajând în același timp și consumul de lactate.

Prin produsele din portofoliu, Nestlé oferă opțiuni pentru micul dejun care să fie ușor de preparat, nutritive și gustoase. O porție de 30g de cereale Nesquik® asigură 18% din consumul zilnic recomandat de calciu și vitamina D, 24% din consumul zilnic de fier recomandat, ce contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor, iar acum, rețeta îmbunătățită nu conține arome artificiale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related