Grand Cinema & More donează Biblioteca Bestiei elevilor din școli și licee. În foaierul cinematografului, iubitorii de film pot dona elevilor cărți din biblioteca personală

Grand Cinema & More donează Biblioteca Bestiei elevilor din școli și licee. În foaierul cinematografului, iubitorii de film pot dona elevilor cărți din biblioteca personală

Un film bun devine și mai bun atunci când inspiră o schimbare, iar adaptarea cinematografică a poveștii Frumoasa și Bestia nu face excepție. De aici a pornit inițiativa Grand Cinema & More de a recrea Biblioteca Bestiei și a o dona unor școli și licee care au nevoie de ea. 

Odată cu lansarea filmului Frumoasa și Bestia, cu Emma Watson și Dan Stevens în rolurile principale, în cafeneaua cinematografului va fi amplasată o bibliotecă goală, amintind de biblioteca pe care Bestia i-o dăruiește lui Belle.

Cu mesajul Cărțile pot deschide lumi nebănuite. Ajută un copil să le descopere!, vizitatorii vor fi invitați să doneze o carte și să umple, astfel, rafturile bibliotecii. Odată completă, aceasta va fi donată Școlii Gimnaziale Smaranda Dumitru Roman, Vizurești, județul Dâmbovița, Școlii Gimnaziale Ciocănești, județul Dâmbovița și Liceului Tehnologic Tărtășești, județul Dâmbovița.

"Ne bucurăm când reușim să transformăm un film pe care îl așteptam de mult în prilejul unei campanii prin care să oferim ceva unei comunități. Să facem acest lucru inspirați de Frumoasa și Bestia este entuziasmul copiilor din noi, etern fascinați de poveste, care mulțumește adultul de astăzi, decis să facă ceva pentru cei din jur", a declarat Simona Manea (Entertainment Business Unit Marketing Director).

Biblioteca Bestiei va fi amplasată în cafeneaua cinematografului începând cu data de 17 martie și va rămâne deschisă donatorilor de cărți atât timp cât filmul va rula în cinematograf. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related