ParkLake Shopping Center găzduiește lansarea noii cărți semnate de Tily Niculae

ParkLake Shopping Center găzduiește lansarea noii cărți semnate de Tily Niculae

ParkLake Shopping Center invită părinții la evenimentul de lansare al cărții „Rețete sofisticate”, scrisă de Tily Niculae. Actriță și blogger de parenting, Tily oferă sfaturi de nutriție părinților care vor să își crească copiii sănătos. Cartea va fi lansată în 21 mai la ParkLake, în cadrul unui eveniment cu activități dedicate celor mici și mari.

Una dintre cele mai îndrăgite mămici din mediul online din România vine la ParkLake pentru a prezenta cea mai recentă carte care îi poartă semnătura. Părinții sunt invitați să descopere secretele unei alimentații echilibrate pentru cei mici, prin “rețete povești” menite să convingă copiii să mănânce preparate sănătoase. Cartea conține o varietate de rețete vechi, tradiționale sau rețete inventate, cu ingrediente proaspete care stau la baza alimentației echilibrate a copiilor cu vârste cuprinse între patru și zece ani.

Evenimentul de lansare va începe la ora 17:00 prin piesa de teatru „Pinocchio”, pusă în scenă de artiștii din echipa Teatru Interactiv. După spectacol, Tily Niculae va începe un dialog cu părinții prezenți despre alimentația copiilor, în timp ce micuții își vor pune în practică abilitățile creative în cadrul unui „Atelier de crafting – Desenăm fructe și legume”. În paralel, copiii se pot bucura de o sesiune specială de pictat pe față și pot degusta din sucurile și smoothie-urile oferite de echipa Kuvings.

Părinții vor putea afla mai multe despre alimentația sănătoasă de la Alina Stoica, terapeut nutriționist, și de la Larisa Petrini, Health Coach cu dublă certificare internațională. Evenimentul de lansare se va încheia cu o sesiune de autografe și poze, timp în care persoanele prezente pot să achiziționeze cartea din zona dedicată.

Lansarea de carte va avea loc duminică, 21 mai, începând cu ora 17:00 la parterul ParkLake (în Main Square), cu acces gratuit.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related