Magia există și la Grand Cinema & More

Magia există și la Grand Cinema & More

31 dintre concertele din programul Festivalului George Enescu vor putea fi urmărite live în cinematografele din București și din țară.

Și anul acesta, Grand Cinema & More aduce spectacolele din cadrul Festivalului Internațional George Enescu mai aproape de iubitorii de cultură din toată țara. În perioada 3 – 24 septembrie, 5 cinematografe selecționate din țară vor transmite în direct, în orașele Oradea, Pitești, Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov, concertele susținute de cele mai apreciate orchestre ale lumii.

Grand Cinema & More oferă vizitatorilor o experiență alternativă de vizionare a spectacolelor, în săli moderne și confortabile, dotate cu sisteme performante de sunet și proiecție. Prețul biletelor pentru oricare dintre transmisiuni pornește de la 25 de lei pentru cele standard, până la 30 de lei pentru cele premium. Mai mult decât atât, fiecare șase bilete aduc încă unul bonus, iar, la 10 bilete achiziționate, cumpărătorul beneficiază de alte două.

Pe întreaga durată a Festivalului, programul cinematografului va include transmisiuni live ale unora dintre cele mai importante concerte din seria Mari Orchestre ale Lumii, Concertele de la miezul nopții, Recitaluri și concerte camerale. Peste 30 de orchestre, ansambluri și muzicieni întâmpină publicul cu lucrări aparținând lui George Enescu, dar și compoziții din repertoriul universal.

"Prin intermediul cinematografului putem aduce spectacolul oriunde sunt cei care îl așteaptă, fie că vorbim de spectatorii din București sau din provincie. Prin parteneriatul cu Festivalul George Enescu reușim să transmitem în timp real concertele unora dintre cele mai cunoscute orchestre ale lumii și să facem ca publicul de aici, din sălile cinematografului, cei din țară și cei din fața scenei să formeze un singur auditoriu", a declarat Simona Manea (Entertainment Business Unit Marketing Director).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related