Soluții inovatoare de tip Smart City în standul Telekom Romania, partener principal IMWorld 2017 pentru al șaselea an consecutiv

Soluții inovatoare de tip Smart City în standul Telekom Romania, partener principal IMWorld 2017 pentru al șaselea an consecutiv

Telekom Romania a confirmat pentru al șaselea an consecutiv poziția de partener principal al Internet Mobile World - cea mai amplă expo-conferință de business cu soluții digitale și IT din Europa Centrală și de Sud-Est, din 4-5 octombrie 2017, de la Romexpo.

Cea de-a 6-a ediție Internet & Mobile World va reuni peste 140 de vorbitori pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation și Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expoziționale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de soluții IT și digitale.

 

Telekom va fi prezent cu un stand dedicat unor soluții inovatoare de tip Smart City printre care se numără un stâlp multifuncțional și mobilier urban smart:

„În calitate de integrator de sisteme ne asumăm rolul de a fi interfața între nevoile specifice ale administrației locale și ale cetățenilor, pe de o parte, și soluțiile tehnologice propuse si implementate pentru a le satisface, pe de altă parte. Proiectele de tip Smart City sunt răspunsul la cele mai multe dintre provocările aglomerărilor urbane, de aceea suntem foarte activi în demersul nostru și ne dorim să demonstrăm și să susținem beneficiile acestui tip de soluții. Iar evenimentul Internet & Mobile World, al cărui partener suntem încă de la prima sa ediție, este locul ideal pentru a le prezenta publicului și tuturor celor interesați”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

 

Ediția din acest an a IMWorld aduce un plus semnificativ atât în ceea ce privește zona expozițională, unde va exista scena nouă de Securitate Cibernetică, dar și în ceea ce privește invitații de pe agenda care cuprinde și mai mulți vorbitori internaționali. Pe cele 6 scene IMW vor urca speakeri celebri precum Thomas Barta, autorul bestsellerului, The 12 Powers of a Marketing Leader; Rowan Merewood, Developer Advocate la Google; Phil Pallen, autorul brandurilor pentru vedetele TV, experți și afaceri. Clienții lui au câștigat premiul Nobel, sunt consilieri ai președinților de țări sau au idei care schimbă lumea. 

 

„Prestigiul și evoluția celui mai amplu eveniment de IT si Digital din SEE sunt oferite de valoarea și implicarea partenerilor săi. Faptul că Telekom Romania, un jucător puternic din industria telecomunicațiilor, este alături de IMWorld prin expunere de soluții de business și know-how, aduce plus de valoare pieței locale și participanților la expo-conferință. Al 6-lea an consecutiv al colaborării noastre se conturează deja ca o tradiție a eforturilor comune în direcția îndeplinirii misiunii IMWorld, aceea de a grăbi adoptarea transformării digitale a companiilor din România.”, a declarat Mihai Cima, Managing Partner, Universum Events.

 

La IMWorld 2017 sunt așteptați peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO.

 

Partener principal: Telekom Romania

Partenerii de scene și sponsorii care au confirmat deja prezența la cea de-a 6-a ediție IMWorld sunt:

Partenerii scenelor de conferințe:

MiniCRM - SMBs & Enterprise Solutions Stage

Raiffeisen Bank - Digital & E-Commerce Stage

METRO SYSTEMS – Dev Stage

IBM – Security Stage

Networking Partner eMAG

Sponsori: Microsoft, Cegeka, Zipper, Medialine, Orange, Syswin Solutions, Temperfield, ALEF, M24Seven, Servel, Temperfield, The Digital Box, Luxoft, SoftOne, Dataware Consulting, HERE, Luxoft Training, White Image.

Smart Energy Partner: Enel

Internet Partner: VIVA Telecom

Car Partner: Renault

Digital Partner: Bright Agency

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related