Casa di Peroni readuce spiritul Italiei în inima Bucureștiului. Peroni Ambra, o bere specială cu o reţetă unică, disponibilă exclusiv la Casa di Peroni

Casa di Peroni readuce spiritul Italiei în inima Bucureștiului. Peroni Ambra, o bere specială cu o reţetă unică, disponibilă exclusiv la Casa di Peroni

Casa di Peroni se deschide din nou în centrul Bucureștiului, într-un spațiu care invită publicul la o experiență culinară autentic italiană, cu o abordare modernă. Aflată pe Calea Victoriei 17 (Linea/ Closer to the Moon), #CASADIPERONI va fi deschisă zilnic în perioada 6 Octombrie - 12 Noiembrie, începând cu ora 18:00.

Sub conceptul Il Gusto d'Italia, Casa di Peroni invită vizitatorii într-o călătorie culinară prin care vor explora trei regiuni din Italia: zona de Sud cu rafinamentul de pe Coasta Amalfi şi binecunoscuta insulă Sicilia, zona de Centru alături de stilul inconfundabil al Toscanei și zona de Nord ce cuprinde Alpii italieni, Cinque Terre sau Lacul Como.

Împreună cu Chef Marco Magri, Peroni Nastro Azzurro a creat trei meniuri inspirate de ingredientele şi obiceiurile specifice fiecărei regiuni și integrează atât preparate italiene, cât și reinterpretări ale acestora.

 

Peroni Ambra şi cocktailurile Peroni, exclusiv la Casa di Peroni

Pentru prima dată în România, vizitatorii Casa di Peroni vor putea gusta în exclusivitate Peroni Ambra, o bere specială cu o reţetă unică. O băutură de tip aperitiv, delicioasă, care îmbină prospețimea și gustul răcoritor Peroni Nastro Azzurro cu Chinotto - un citric rar, autentic italian, cultivat și recoltat în regiunea Liguria din Nord-Vestul Italiei. Peroni Ambra este o bere echilibrată și aromată, cu o uşoară tentă amăruie, care se servește cu gheață și coajă de portocală.

 

Ca o completare firească a meniului, Peroni Nastro Azzurro împreună cu Federico Riezzo, mixologist şi Brand Ambasador Peroni, au pregătit o serie de cocktail-uri care pot fi degustate exclusiv la Casa di Peroni. Peroni Nastro Azzurro este ingredientul cheie al băuturilor care explorează o multitudine de arome şi gusturi mediteraneene.

Un motiv în plus de a se bucura de serile de toamnă în stil italian este Peroni Piccola, faimoasa sticlă-bijuterie. Peroni Picola va fi savurată la cele mai efervescente petreceri din Casa di Peroni.

 

"Inaugurăm cea de-a treia ediţie Casa di Peroni într-unul dintre cele mai elegante şi frumoase locuri din Bucureşti - Linea/ Closer to the Moon, unde vă invităm să descoperiţi gustul şi rafinamentul stilului italian. Timp de şase săptămâni, pornim într-o călătorie culinară în cea mai apreciată gastronomie la nivel global, ne bucurăm de dolce far niente, învăţăm secretele inegalabilelor paste italiene şi modalităţile de preparare alături de Chef Marco Magri şi vizităm Italia prin intermediul realităţii virtuale. Şi, vom savura pentru prima dată în România noua băutură aperitiv Peroni Ambra, cu un gust special şi un ritual de servire deosebit.", a declarat Cristina Gherman (Global Brands Director Ursus Breweries).

 

Casa di Peroni va fi gazdă pentru o multitudine de evenimente, de la proiecţii de film și lansări de produse, la petreceri tematice şi spectacole culinare. Meniul va fi schimbat o dată la două săptămâni şi reprezintă un motiv în plus pentru vizitatori de a se reîntoarce în Casa di Peroni pentru a descoperi variatele gusturi ale Italiei.

Cei prezenţi vor avea oportunitatea de a vizita Italia cu ajutorul realității virtuale, iar cei care îşi doresc să descopere bucătăria italiană şi variatele tipuri de paste inventate de italieni sunt invitaţi să participe la workshopurile susţinute de Chef Marco Magri – „Fare la propria pasta”.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related