Pizza Hut inaugurează primul restaurant în Galați. Valoarea investiției s-a ridicat la 430.000 euro

Pizza Hut inaugurează primul restaurant în Galați. Valoarea investiției s-a ridicat la 430.000 euro

Pizza Hut își extinde rețeaua și inaugurează primul restaurant în orașul Galați, ajungând astfel la 22 de locaţii aflate atât în București, cât și în ţară.

În urma unei investiții în valoare de 430.000 de euro, locația dispune de o suprafaţă de 320 de metri pătraţi care cuprinde atât restaurantul, cât și terasa interioară. De asemenea, începând cu primăvara anului 2018, Pizza Hut Galaţi va beneficia și de o terasă exterioară de 75 de metri pătrați.

Suntem mereu în căutare de noi oportunități de extindere pentru Pizza Hut deoarece brandul se află într-o continuă dezvoltare. De această dată, ne-am îndreptat atenția către zona de sud est a țării unde am identificat un real potențial, dar și un interes ridicat din partea fanilor pentru produsele Pizza Hut.

Începând de astăzi, locuitorii orașului aflat la Dunăre pot degusta preparatele delicioase de la Pizza Hut și se pot bucura de rețetele inovatoare din meniul nostru variat atunci când își vor dori să ia masa în oraș, cu prietenii sau cu familia., declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Cu ocazia acestei lansări, Pizza Hut a generat peste 35 de noi locuri de muncă, oferind diverse beneficii noilor angajați. Printre acestea se numără programul flexibil, adaptat conform necesităților fiecăruia, bonusurile de fidelitate, creșterile salariale corelate cu vechimea sau cursurile de calificare şi posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniu.

Noul restaurant este situat în incinta Shopping City Galaţi, etaj 1, pe Bulevardul George Coşbuc, nr.251.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related