Adrien Brody este invitatul special al avanpremierei filmului „Bullet Head”, organizată la Cinema City România

Adrien Brody este invitatul special al avanpremierei filmului „Bullet Head”, organizată la Cinema City România

Actorul premiat cu Oscar participă, alături de Alexandra Dinu, la evenimentul special de lansare

Megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni este locul ales pentru a găzdui, pe 12 decembrie, avanpremiera exclusivă a thriller-ului „Bullet Head. Capcană mortală”. Astfel, Cinema City dovedeşte din nou că nu este doar cel mai bun loc unde poţi viziona un film, ci şi o locaţie premium pentru evenimente inedite. Invitaţii speciali ai serii de gală vor fi celebrul actor american Adrien Brody şi actriţa româncă Alexandra Dinu.

„Prezenţa lui Adrien Brody la Cinema City înseamnă pentru noi o bucurie imensă şi o onoare extraordinară. Iar faptul că încheiem anul cu această gală de film, urmată de avanpremierele «Star Wars: Ultimii Jedi», cel mai nou film din universul creat de George Lucas, «Ferdinand», «Omul Spectacol» şi «Jumanji: Aventură în junglă», reprezintă cel mai frumos dar de Crăciun pe care îl putem oferi iubitorilor de cinema”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Adrien Brody este cunoscut în întreaga lume pentru personajul interpretat în filmul „Pianistul” (regizat de Roman Polanski), care i-a adus în 2003 Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal masculin, devenind atunci cel mai tânăr actor care a câştigat această distincţie. În plus, el este unul dintre puţinii actori americani care a obţinut şi un Premiu César – echivalentul francez pentru Oscar. Brody a jucat în nenumărate alte filme, precum: „The Grand Budapest Hotel” (regizat de Wes Anderson), „Midnight in Paris” (în regia lui Woody Allen), „King Kong” (regizat de Peter Jackson) sau „The Thin Red Line” (în regia lui Terrence Malick).

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 18 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara. În total, Cinema City operează 25 de multiplexuri, cu 231 de săli şi 41,444 de locuri.

Cineworld Group este prezent în 9 ţări, deţinând 232 de multiplexuri cu 2,227 săli, dintre care 35 IMAX, 34 4DX şi 12 VIP. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală în 1997, şi intrând în România în 2007.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related