Ultimele înscrieri TeCOMM: 2 zile dedicate tematicilor cu conținut premium

Ultimele înscrieri TeCOMM: 2 zile dedicate tematicilor cu conținut premium

Evenimentul Premium de Comerț Electronic TeCOMM a pregătit la Radisson Blu Hotel***** din București pe 7 și 8 martie două zile cu conținut premium și variat. Prima zi are pregătite discuții libere și prezentări pe tematici de interes precum: marketing în era asistenței, care sunt metodele cheie pentru cresterea ROI-ulu, cum să vinzi creierului primitiv al consumatorului sau cum să integrezi inteligența artificială în magazinele online.

Tematicile de actualitate vor fi purtate de reprezentanții unor companii premium precum eBay, Site Tunners, Google, C-Solution, Liquidity Services, Holition, DHL, NETOPIA România sau eMAG.

Cea de a doua zi, dedicată workshopurilor din cadrul secțiunilor Tim Ash Masterclass, Cross Border Forum, Markday Avansați, Markday Începători se regăsesc marile companii naționale și internaționale din industria eCommerce-ului precum Retargeting.Biz (Rareș Bănescu, Fondator & CEO), Citi Commercial Bank (Dinesh Daphale și Tyminski Piotr), DWF (Sorin Drăghici, Managing Partner & New Business Development), Proclick (Attila Birtha, Digital Marketing Strategist), Increase Media (Cătălin Matei, CEO) și Brandingmag.com (Flavia Anghel, Editor-in-Chief).

 

10 povești fără succes în eCommerce

În doar o săptămână, pe 8 martie pe scena Cross Border Forum urcă Gennadiy Vladimirovich Vorobyov, CEO @ Netpeak Bulgaria, agenție ce se concentrează pe servicii SEO și PPC pentru companii și start-up-uri, cu 7 centre de operare în 4 țări și peste 200 de specialiști în domeniu. Gennadiy a deschis în 2010 agenția de optimizare SEO – Optimization.BG, urmând ca în 2014 să devină cofondator al agenției de marketing Netpeak Bulgaria. Certificat Google AdWords, Google Analytics, Bing și Google Tag Manager, Gennadiy va avea în cadrul TeCOMM o abordare diferită, prezentarea lui fiind concentrată asupra a 10 povești fără succes în eCommerce.  

 

Markday Avansați ce are loc tot în cea de a doua zi îl are ca speaker pe Hando Sinisalu, CEO @ Case.Digital. Hando este o personalitate complexă, de-a lungul timpului fiind DJ Radio, autorul cărților „The Best of Global Digital Marketing: Storybook 1” și „Storybook 2”, jurnalist în domeniul de business, realizator de conferințe și un împătimit World Traveler. Studiile de caz în domeniul marketingului se numără printre hobby-urile lui, hobby ce l-a purtat în peste 30 de țări, în care a ținut prezentări pe baza datelor colectate. TeCOMM îl aduce și în România pe Hando Sinisalu unde va vorbi despre Campanii de marketing reușite din toată lumea.

 

TeCOMM: 2 zile, +20 de prezentări, 6 săli de conferință

În 7-8 martie, în cadrul TeCOMM se regăsesc +20 prezentări și discuții libere purtate de companii de TOP din eCommerce. eMAG Marketplace fiind reprezentată în cadrul conferinței pe 7 martie de Florin Filote (Director, eMag Marketplace).

 

Florin este Director la eMAG Marketplace de mai bine de 2 ani, timp în care platforma a realizat o creștere impresionantă a numărului de magazine partenere. Având o experiență de peste 10 ani în cele mai mari companii de pe piața națională, Florin vine la TeCOMM pentru a transmite din know-how-ul dobândit.

Pe lângă prezentări, dezbateri, workshopuri sau sesiuni de masterclass, TeCOMM oferă participanților oportunități de business în zona expozițională a evenimentului. București devine între 7 și 8 martie capitala eCommerce-ului, găzduind pentru cea de a 4-a ediție la București, TeCOMM – Evenimentul de referință în comerțul electronic din Europa de Est. Ultimele înscrieri continuă pe site-ul oficial: bucharest.tecomm.ro.

Companiile care sprijină și contribuie la industria de eCommerce sunt:

Powered by: Retargeting.biz

Premium Partener: Citi

Official Car: Midocar

Flowers by: Magnolia

Partners: DHL, proClickm PayU, eMag Marketplace, ContentSpeed, Moloso, Frisbo, iAgency, Baboon, DWF, Plăți Online, Livrări Online, INVOX, eWallet, POȘTA PANDURI, Social-eyes, e-comision, Orange Tree, Magnolia, BTmic

Recommended Payment Processor: Netopia Mobil Pay

Supported by: Mready, MxHost, Profitshare, Conectoo, Gomag, Online Mastery, Netlogiq, Brand Mentions, Cognitive SEO, Mobila Dalin, Caracteristic, Mindshop, Magnetic promo

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


DWF

Suntem agentia specializata exclusiv in servicii SEO infiintata in anul 2013. Crestem traficul organic non-brand pe site conform obiectivelor de business ale fiecarei companii care apeleaza la serviciile... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related