#LETSDENIM, noua colecție Esmara by Heidi Klum, în magazinele Lidl începând de luni, 5 martie

#LETSDENIM, noua colecție Esmara by Heidi Klum, în magazinele Lidl începând de luni, 5 martie

La începutul primăverii, Esmara by Heidi Klum revine în magazinele Lidl, cu o nouă colecție disponibilă timp de o săptămână, începând cu 5 martie.

#LETSDENIM este cea de-a treia colecție semnată de Heidi Klum pentru Lidl, ce include piese realizate dintr-unul dintre cele mai versatile materiale din lume - denimul și, pentru prima dată, piese vestimentare pentru copii, la prețuri specifice Lidl.

Croielile simple, culorile luminoase și versatilitatea denimului reflectă perfect abordarea relaxată pe care Lidl o adoptă în modă. Fie că este vorba de blugi skinny și o cămașă casual din denim sau de o versiune mai hippie, într-o ținută casual cu o jachetă în două culori, denimul își dezvăluie versatilitatea, prin piesele cheie ale colecției.

 

Noutatea colecției constă în piesele vestimentare pentru fete. Colecția include tricouri în combinații vesele și colorate, alături de blugi skinny cu un design deosebit.

Colecția va fi disponibilă în toate magazinele Lidl din România, timp de o săptămână, începând de luni, 5 martie. #LETSDENIM include articole cu prețuri cuprinse între 19,99 lei și 99,99 lei. Gama pentru femei cuprinde articole vestimentare (cu mărimi cuprinse între 34 și 44), pantofi (cu mărimi cuprinse între 38 și 41), precum și accesorii. Pentru copii, colecția include haine cu mărimi cuprinse între 122-164.

#LETSDENIM

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related