BETANO.com intră pe piața din Germania printr-o achiziție strategică

BETANO.com intră pe piața din Germania printr-o achiziție strategică

BETANO anunță parteneriatul cu VfB Stuttgart, cel mai mare club de fotbal din Baden-Württemberg.

BETANO.com, operator european de pariuri sportive și cazinou online, își extinde operațiunile și intră pe una dintre cele mai mari piețe europene de pariuri online, Germania, în urma achiziționării în totalitate a capitalului de acțiuni al BETKICK Sportwettenservice GmbH, o companie de jocuri de noroc online și offline, prezentă în Austria și Germania.

BETKICK Sportwettenservice GmbH este unul dintre cei 35 de operatori care au îndeplinit cadrul legal stabilit în 2012 de autoritățile locale germane. Intrarea BETANO.com pe piața germană reprezintă o bornă importantă în strategia de expansiune a companiei, care a obținut licențe de operare în mai multe țări europene. În Grecia și Cipru compania funcționează sub numele Stoiximan, iar în Germania și România sub numele brandvfbului internațional BETANO. Una dintre primele acțiuni ale brandului în Germania, odată cu intrarea pe piața locală, a fost semnarea unui contract de sponsorizare pe trei ani cu VfB Stuttgart, una dintre echipele de tradiție din Germania. VfB Stuttgart provine dintr-un club fondat în anul 1893 și a câștigat de cinci ori titlul în Bundesliga și de trei ori Cupa Germaniei.

 

„Germania reprezintă un pas foarte important în planul de expansiune al companiei. Demonstrează dinamica BETANO de a putea performa pe piețe mari și competitive, bazându-ne pe un produs inovator și servicii de top. Extinderea companiei ne consolidează poziția pe piețele europene pe care deja activăm. Pentru a obține licența din Germania, am achiziționat un operator local, ceea ce demonstrează profesionalismul și puterea companiei noastre.

Suntem încântați, de asemenea, că intrarea BETANO pe piața germană coincide cu semnarea unui acord de sponsorizare cu VfB Stuttgart. Acest parteneriat reprezintă un privilegiu și o onoare, deopotrivă, dată fiind influența clubului care se întinde dincolo de terenul de fotbal, fiind, de zeci de ani, un punct de reper în identitatea Germaniei. De departe, VfB este cel mai mare club sportiv din Baden-Württemberg și unul dintre cele mai mari la nivel național”, a declarat Ioannis Spanoudakis (Vicepreședinte al Consiliului de Administrație al BETANO.com).

 

„Suntem extrem de încântați că VfB Stuttgart este prima organizație sportivă germană care devine parteneră a BETANO. Parteneriatul nostru se va derula atât în interiorul, cât și în exteriorul Mercedes Benz Arena. Dorim să le oferim fanilor experiențe unice și să devenim membri ai acestei familii care și-a pus amprenta asupra fotbalului german și a transformat echipa VfB Stuttgart într-o instituție sportivă vibrantă pentru oamenii din întreaga țară”, a declarat Thomas Zwemüller (CEO BETKICK).

 

Grație acestui parteneriat, VfB Stuttgart a intrat în grupul de entități sportive sponsorizate de BETANO. Acest portofoliu include medaliații olimpici cu aur, echipe naționale, campionatul de fotbal Liga 1 din România, două echipe importante de fotbal din Grecia (Olympiacos FC și PAOK FC), trei echipe de fotbal din Cipru, Universitatea Craiova din România etc.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related