Huawei P20 Pro a fost desemnat cel mai bun telefon al anului la premiile EISA

Huawei P20 Pro a fost desemnat cel mai bun telefon al anului la premiile EISA

Huawei P20 Pro, telefonul de top al Huawei, dotat cu trei camere foto cu lentile Leica de mare performanță, a fost desemnat smartphone-ul anului de către Asociația Europeană pentru Imagine și Sunet (EISA), un grup format din 55 dintre cele mai respectate publicații din lume. Este al șaselea an consecutiv când compania Huawei, lider în tehnologie și inovație la nivel global, este premiată de EISA.

Asociația a acordat Huawei P20 Pro titlul de „Cel mai bun smartphone în 2018-2019” ca recunoaștere a angajamentului Huawei față de calitate, design, performanță și inovație pe piața telefoanelor mobile. EISA a catalogat Huawei P20 Pro drept „cel mai avansat smartphone de până acum și un deschizător de drumuri în domeniul fotografiei realizate cu ajutorul telefonului mobil”.

 

„Pentru noi, cea mai importantă recunoaștere o reprezintă bucuria utilizatorilor atunci când reușesc să realizeze fotografii spectaculoase cu smartphone-urile Huawei. Huawei P20 Pro oferă o multitudine de funcții care garantează surprinderea unor fotografii excepționale, pe care utilizatorii să le poată împărtăși ulterior cu cei dragi”, a declarat Li Changzhu (vicepreședinte Huawei Consumer Business Group).

 

Integrând primul sistem triplu de camere foto Leica din lume, Huawei P20 Pro se mândrește cu cel mai mare număr de pixeli disponibil într-un smartphone, dar și cu un zoom hibrid 5x. Mai mult, datorită inteligenței artificiale, telefonul permite utilizatorilor să surprindă cu ușurință imagini extraordinare, inclusiv în condiții de iluminare redusă, făcându-l, astfel, unul dintre puținele dispozitive capabile să fotografieze cu expunere lungă fără un trepied. În plus, bateria de 4.000 mAh poziționează Huawei P20 Pro printre smartphone-urile cu cea mai mare autonomie. Huawei P20 Pro reprezintă o „o combinație câștigătoare între un hardware deosebit, optică și măiestrie”, a remarcat EISA.

Premiul va fi prezentat în mod oficial companiei Huawei în cadrul IFA, pe 31 august, la Berlin.

EISA este o asociație formată din 55 de publicații de specialitate din 25 de țări, incluzând SUA și Australia, distincțiile oferite reprezentând cele mai importante recomandări pe care le poate primi un dispozitiv.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related