Iarna aceasta, primești cu relaxarea?

Iarna aceasta, primești cu relaxarea?

14 kit-uri formate dintr-o canapea și un televizor așteaptă să decoreze un bârlog de relaxare Ciucaș.

Ciucaș aduce relaxarea din Poiană în cel mai confortabil loc din perioada de iarna: sufrageria ta.

Iarna aceasta, adunările cu prietenii din poiana Ciucaș își găsesc un loc la fel de relaxant. Până pe 20 februarie 2019, berea Ciucaș te invită să îți amenajezi un “bârlog al relaxării” la tine acasă și să îl echipezi cu o canapea și un televizor care sunt oferite ca premiu în fiecare săptămână. Mecanismul de înscriere în concurs este disponibil online pe site-ul bereciucas.ro.

Pentru o atmosferă completă de relaxare pe timpul iernii în bârlogul Ciucaș o incursiune în noul website Ciucaș te ajută să creezi cât mai multe momente frumoase de care să te bucuri. Fie că vorbim de sunetele relaxante din natură care îți aduc aminte de Poiană pe care le regăsești în Relaxofonul de iarnă, de rețetele delicioase sau de glumele care vă vor face să râdeți  în continuu, toate se regăsesc pe noul site Ciucaș. Tot aici pot fi găsite diferite activități de relaxare,  bancul zilei dar și știrile optimiste din poiană.

De asemenea, pentru cei plini de imaginație, am pregătit și Jocul cu bârlogul: locul în care îți poți amenaja propriul “bârlog virtual” așa cum îți dorești, alături de kit-ul de relaxare pe care și tu ai șansa să îl câștigi în fiecare săptămână.

Știm că indiferent de anotimp relaxarea cea mai bună este alături de prieteni. Ciucaș își dorește să aducă prietenii aproape și creează cadrul propice pentru momentele reconfortante pe care și le doresc alături de persoanele dragi lor. De aceea, ne bucură să vedem că deja o parte dintre aceștia răspund pozitiv la întrebarea “Iarna aceasta, primești cu relaxarea?” și se pregătesc să se bucure de cadourile pe care le-am pregătit special pentru ei”, a declarat Alexandra Silav (Brand Manager Ciucaș).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related