Pe 15 martie, Șî Recolamp vrea autostrăzi

Pe 15 martie, Șî Recolamp vrea autostrăzi

Recolamp se alătură campaniei inițiate de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi și pe 15 martie, de la ora 15.00, timp de 15 minute, membrii echipei întrerup munca pentru a trage un semnal de alarmă asupra problemelor generate de lipsa de autostrăzi. Campania ”România vrea autostrăzi”, demarată recent de Ștefan Mandachi, a devenit rapid virală, zeci de firme raliindu-se demersului acestuia.

 

“Ne-am alăturat acestei idei nu numai pentru că și noi vrem autostrăzi în România, ci si pentru că e nevoie să fim cât mai mulți care transmitem acest mesaj vineri. Rețeaua de parteneri Recolamp acoperă întreaga țară și noi știm foarte bine cât de mult timp pierdem în trafic când plecăm în deplasări și ce ușor ar fi totul dacă am avea autostrăzi. Nemulțumirea lui Ștefan Mandachi este a tuturor și e important să se audă asta tare și răspicat”, a declarat Anca Lupusavei (Marketing Manager la Recolamp).

Sub hashtag-ul #șîeu numeroase companii românești și străine au anunțat deja că vor opri lucrul vineri, 15 martie, la ora 15:00, vreme de 15 minute pentru a da un mesaj clar autorităților: România are nevoie de autostrăzi.

Campania a pornit de la o idee a omului de afaceri Ștefan Mandachi, care a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de doar 17 oameni. Astfel, el a lansat o provocare pentru românii din întreaga lume, vrând să tragă un semnal de alarmă asupra amânării excesive a construirii autostrăzii în Moldova.

Asociația Recolamp este prima organizație care colectează și reciclează deșeuri din echipamente de iluminat în România. Anul trecut, Recolamp a reușit să să colecteze și să asigure reciclarea a 1.136 de tone de astfel de deșeuri, ceea ce reprezintă o țintă de 46,9% din media vânzărilor producătorilor din ultimii 3 ani.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related