Oficial, din aprilie: Restaurantele KFC din România își întâmpină clienții exclusiv cu paie din hârtie

Oficial, din aprilie: Restaurantele KFC din România își întâmpină clienții exclusiv cu paie din hârtie

Sphera Franchise Group confirmă introducerea paielor din hârtie în toate restaurantele KFC din țară. Compania renunță definitiv la utilizarea paielor din plastic de unică folosință și face, astfel, încă un pas în direcția unui business sustenabil, cu obiectiv prioritar de reducere a impactului asupra mediului. Noile paie din hârtie sunt produse din lemn provenit din păduri administrate în mod sustenabil.

Mai mult, compania își dorește să încurajeze folosirea responsabilă a plasticului de unică folosință și în rândul clienților, aceștia putând renunța la capacul de plastic asociat paharului de carton cu băutură răcoritoare, dacă iau masa în restaurant. În acest caz, și paiul din hârtie poate deveni opțional.

În continuare, compania va urma planul anunțat încă de la finele anului trecut, prin care anunța eliminarea paielor din plastic din toate restaurantele pe care le operează, pe parcursul anului 2019. Procesul de înlocuire a debutat cu unităţile KFC România, iar până în decembrie 2019, toate restaurantele deținute de Sphera – în România şi Moldova, Pizza Hut şi Taco Bell – vor folosi exclusiv paie din hârtie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related