HUAWEI P30 lite, cel mai recent smartphone al Huawei, dotat cu o cameră principală de 48MP, disponibil la vânzare în România

HUAWEI P30 lite, cel mai recent smartphone al Huawei, dotat cu o cameră principală de 48MP, disponibil la vânzare în România

Huawei anunță disponibilitatea pe piața din România a celui mai recent smartphone al companiei – HUAWEI P30 lite, dotat cu o cameră triplă asistată de inteligența artificială. Combinând un design sofisticat cu inovațiile dezvoltate de Huawei, cel mai recent dispozitiv al gamei HUAWEI P este prevăzut pe partea din spate cu trei camere care redau fotografii ultra-wide și care integrează funcții bazate pe inteligența artificială (AI). Noul model permite iubitorilor de fotografie să capteze imagini la o calitate excelentă, potrivită chiar și pentru tipărire. Sistemul de trei camere este format dintr-o cameră principală de 48MP, o cameră de 8MP ultra-wide și una pentru profunzime. În interiorul modelului HUAWEI P30 lite, chipsetul Kirin 710 bazat pe funcții cu inteligență artificială lucrează în tandem cu sistemul de operare EMUI 9.0.1 și memoria internă de 128GB, pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență pe care un smartphone o poate oferi.

 

Cameră triplă AI cu unghi ultra-wide

Pionierând configurarea camerelor triple devenită din ce în ce mai populară, seria HUAWEI P este considerată de mult drept cea mai bună gamă de smartphone-uri pentru a capta fotografii. Modelul HUAWEI P30 lite, cel mai recent dispozitiv care se alătură acestei serii, se remarcă drept un smartphone conceput pentru consumatorii tineri care adoră să fotografieze lumea din jurul lor și să împărtășească totul cu prietenii și familia pe rețelele sociale. Cele trei camere principale redau fotografii ultra-wide la o la rezoluție mare, în vreme ce algoritmii specifici ai camerelor permit modelul HUAWEI P30 lite să capteze imagini la calitate de studio, fără a folosi echipamente dedicate. Pentru că rezoluția este atât de mare, utilizatorii pot folosi imaginile captate cu seria HUAWEI P pentru a le tipări.

În cazul aparatelor de fotografiat, fiecare distanță focală prezintă avantaje unice. O lentilă de teleobiectiv excelează în captarea detaliilor obiectelor, în timp ce lentila ultra-wide oferă o perspectivă mai largă. Sistemul de cameră triplă al HUAWEI P30 lite acoperă întreaga gamă de panoramare, permițând în același timp și accesul la diferite efecte. Lentila ultra-wide, la care se adaugă modulul dual-camera, nu doar că oferă utilizatorilor un mod de a capta imagini de o claritate uimitoare, ci permite surprinderea unei perspective a lumii din jur.

Camera cu rezoluție de 48MP utilizează o tehnologie care oferă o performanță de panoramare echivalentă lentilelor profesionale cu zoom optic 2x. Includerea lentilei ultra-wide pentru camera de 8MP face din HUAWEI P30 lite unul dintre primele smartphone-uri din domeniu care permite o perspectivă de 120 de grade, adică de două ori mai mult decât lentilele smartphone-urilor obișnuite. În plus, aceasta ajută utilizatorii să capteze și mai multe elemente decât până acum, mai ales în cazul fotografierii peisajelor montane sau a orizontului orașelor.

 

Design sofisticat şi tehnici de fabricație inovatoare

La fel ca și celelalte dispozitive ale companiei, și HUAWEI P30 lite continuă pe acest drum al excelenței în design, combinând un aspect în tendințe cu tehnologiile de bază promovate de Huawei, pentru a oferi o experiență premium utilizatorilor, așa cum aceștia s-au obișnuit deja să primească de la seria HUAWEI P. În plus față de plaja extinsă de caracteristici fotografice, HUAWEI P30 lite este și o dovadă de necontestat a angajamentului asumat de Huawei privind  căutarea perfecțiunii.

În acest demers, Huawei a adoptat procese de fabricație de ultimă generație pentru noul smartphone al seriei P. HUAWEI P30 lite este disponibil în trei culori: Midnight Black, Pearl White și Peacock Blue. Acestea reprezintă o evoluție în gama de culori oferită de Huawei, datorită peliculei luminoase care accentuează partea din spate a dispozitivului, care capătă o tentă futuristă. Procesul, în ansamblu, utilizează două tipuri de pelicule. Prima este imprimată cu un finisaj în degrade, peste care este așezată peliculă tratată cu laser. Stratul superior are o textură fină care reflectă lumina, dând dispozitivului un luciu hipnotizant, mai ales în lumina directă a soarelui.

HUAWEI P30 lite este echipat cu un afișaj Dewdrop de 6.15 inchi, prevăzut cu o crestătură în formă de picătură de rouă, atingând un raport ecran-corp de 84,1%. Ecranul și cadrul se îmbină perfect, pentru a forma muchii perfect rotunjite și fine.

Modelul HUAWEI P30 lite este destinat în special profesioniștilor din întreaga lume care au un stil de viață modern și care nu încetează niciodată să își exprime curajul și creativitatea, să îmbrățișeze noul și să urmărească mereu tendințele. În plus, HUAWEI P30 lite permite în mod nativ tonuri de apel video - utilizatorii putând descărca clipuri de pe platformele rețelelor de socializare sau site-uri web pentru a utiliza această funcție. De asemenea, modelul susține și realizarea de filmulețe cu încetinitorul, la viteze foarte reduse, prin care mișcarea este încetinită de 16 ori pentru a evidenția complexitatea obiectelor aflate în mișcare. Unitatea de procesare grafică (GPU) Turbo a fost mai departe îmbunătățită pentru a permite și mai multe jocuri și, implicit, modelului HUAWEI P30 lite să asigure o performanță mai bună de gaming.

Oferind aceleași experiențe fotografice superioare care caracterizează întreaga serie P30, din care fac parte HUAWEI 30 Pro și HUAWEI P30, noul HUAWEI P30 lite este disponibil în România în culorile: Midnight Black, Pearl White și Peacock Blue, la un preț recomandat de 1.699 lei.

HUAWEI P30 lite poate fi achiziționat atât la partenerii autorizați Huawei, dar și din Huawei Experience Shop Afi Cotroceni sau din Huawei Service Center, două spații unde consumatorii pot descoperi și se pot familiariza cu ecosistemul interconectat și inteligent al Huawei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related