Huawei și fotograful Alex Damian te învață cum să surprinzi imagini memorabile cu telefonul mobil și funcția Super Night Mode

Huawei și fotograful Alex Damian te învață cum să surprinzi imagini memorabile cu telefonul mobil și funcția Super Night Mode

Huawei și fotograful Alex Damian îți oferă cele mai bune trucuri pentru fotografia în condiții de lumină scăzută. Iar tehnologia încorporată în noile Huawei P30 lite, P30 și P30 Pro, ultimul cu sistemul de patru camere Lecia și inteligență artificială, îți oferă instrumentul perfect pentru a experimenta fotografia ca niciodată până acum. Află cum îți poți folosi smartphone-ul pentru a obține cele mai bune fotografii pe timp de noapte.

1. Fotografiază de pe acoperișul unei clădiri apusul soarelui. Cerul se va dezvălui în culori electrizante, în vreme ce luminile orașului care tocmai se aprind vor da fotografiei un aspect misterios.

Fotografia în condiții de lumină scăzută nu a fost niciodată mai simplă: cu noile Huawei P30 lite, P30 și P30 Pro, trebuie doar să găsești cadrul potrivit, iar inteligența artificială va face restul pentru tine.

2. Folosește-te de lumina unui stâlp de iluminat pentru a surprinde silueta unui personaj în trecere sau umbrele misterioase create de frunzele copacilor din jur.

Orice element din natura poate fi folosi drept inspirație pentru fotografii reușite, cât timp ai răbdare și nu încetezi să cauți cele mai inedite unghiuri.

3. Folosește-te de luminile orașului pentru a surprinde agitația de seară de pe marile bulevarde.

Viața urbană nu a fost niciodată mai colorată: Magazinele luminate, farurile mașinilor sau reclamele luminoase pot crea un impact puternic în fotografia de noapte. Profită de întreaga paletă de culori a orașului și de Huawei Super Night Mode pentru fotografii desăvârșite, chiar și în condiții de lumină scăzută.

4. Dacă folosești deja un smartphone Huawei, folosește modul Light Painting pentru a transforma traficul din jur într-o pictură contemporană sau pentru a transmite mesaje luminoase celor dragi.

Uită de timpii lungi de expunere, setări ISO complicate sau trepiede greoaie. Cu funcția Light Painting poți transforma traficul în linii luminoase artistice, chiar și în condiții de lumină prea puternică pentru un DSLR. Ba mai mult, te poți juca cu diverse surse de lumină (lanternă, evantaie luminoase sau brățări glow in the dark) pentru a crea diverse forme abstracte sau pentru a scrie mesaje din lumini colorate.

5. Folosit în natură, Modul Night, alături de funcția Super Zoom, te poate ajuta să captezi cerul înstelat ca niciodată până acum.

Ba mai mult, efectul spectaculos creat de rotația Pământului va fi dezvăluit cu ajutorul funcției Star Trails, care transformă cerul înstelat într-o spirală de fascicule luminoase.
Acum nu mai ai nicio scuză să îți petreci serile călduroase de vară oriunde altundeva decât în natură.

Acum că știi tot ce poți face cu gama Huawei P30 | P30 Pro și noul Huawei P30 lite, nu îți rămâne decât să descoperi lumea în noi moduri și să reinventezi regulile fotografiei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related