Descoperă cât de spectaculoasă este Grădina Botanică din Capitală noaptea

Descoperă cât de spectaculoasă este Grădina Botanică din Capitală noaptea

Timp de o noapte, serele Grădinii Botanice din Capitală și-au deschis larg porțile pentru a fi fotografiate. Palmieri, cactuși, orhidee, ficuși, nuferi tropicali sau alte plante exotice și-au dezvăluit frumusețea în fotografii spectaculoase captate la lumina difuză a lunii sau a felinarelor amplasate în jurul construcției din sticlă. Ghidați de fotograful Alex Damian, pasionații de fotografie cu telefonul mobil au putut descoperi magia naturii chiar în centrul Bucureștiului, prin lentila telefoanelor seriei P30 și a noului lansat P30 lite.

Fotografie realizată de Dan Mihai Bălănescu în cadrul workshopului  Huawei #LightUptheNight

Fotografie realizată de Dan Mihai Bălănescu în cadrul workshopului  Huawei #LightUptheNight

#LightUptheNight, cea de-a treia ediție a seriei de workshopuri Huawei dedicate fotografiei realizate cu smartphone-urile HUAWEI P30, P30 Pro și P30 lite a urmărit să evidențieze atmosfera luxuriantă a Grădinii Botanice care noaptea se transformă într-un loc magic, devenind o sursă de inspirație în inima orașului.

Fotografie realizată de Dan Mihai Bălănescu 

Fotografie realizată de Dan Mihai Bălănescu 

Deschisă publicului în urmă cu aproape o jumătate de secol, sera de expoziții din cadrul Grădinii Botanice din Capitală adăpostește sute de plante originare din zonele tropicale, subtropicale și ecuatoriale ale globului. Frumusețea lor aparte a fost pusă în valoare de sistemul de camere cu Super Night Mode integrat în smartphone-urile P30 lite, P30 și P30 Pro.

Fotografie realizată de Dan Mihai Bălănescu în cadrul workshopului  Huawei #LightUptheNight

Fotografie realizată de Dan Mihai Bălănescu în cadrul workshopului  Huawei #LightUptheNight

 

Rescrie regulile fotografiei pe timp de noapte

Cu noile Huawei P30 lite, P30 și P30 Pro oricine poate descoperi magia naturii inclusiv noaptea, datorită sistemului de camere cu Super Night Mode, capabil să surprindă imagini clare chiar și atunci când este detectată cea mai mică prezență a luminii. În plus, datorită tehnologiilor revoluționare pe care le integrează, dispozitivele pot capta fotografii și clipuri video la o calitate excelentă fără trepied, doar la lumina lunii.

 

Fotografia este mai mult decât arta, este știință

Spre deosebire de telefoanele aflate în prezent pe piață, Huawei utilizează o tehnologie nouă care permite dispozitivului să “vadă” dincolo de ceea ce ochiul uman poate percepe. Pentru a dezvolta modelele HUAWEI P30 si P30 Pro, inginerii au înlocuit filtrul de culoare RGB, care a definit fotografia digitală timp de jumătate de secol, cu revoluționarul filtru RYYB Color Filter Array (CFA). Noua configurație care presupune înlocuirea pixelilor verzi cu cei galbeni, reușește să crească în mod substanțial aportul de lumină, deoarece filtrul galben captează atât lumina roșie, cât și cea verde. Grație acestei schimbări, modelele HUAWEI P30 si P30 Pro pot surprinde imagini clare chiar și atunci când este detectată cea mai mică prezență a luminii.

În plus, Super Night Mode integrează sistemul HUAWEI AIS (Artificial Intelligence Stabilization) cu detecția obiectului fotografiat, astfel încât distorsionările apărute din cauza mișcării mâinilor să fie ajustate pentru a obține cele mai bune rezultate.

Seria HUAWEI P30 a schimbat așteptările pe care utilizatorii le au în ceea ce privește fotografiile realizate cu telefonul mobil. Cu un scor-record acordat de DxOMark[*], de 112, atât în cazul fotografiei, cât și în ceea ce privește realizarea de clipuri video, Huawei P30 Pro oferă calitatea unui DLSR la cel mai bun raport calitate-preț din categoria smartphone-urilor premium. Telefonul HUAWEI P30 Pro cu 8GB RAM + 256GB ROM are un preț recomandat de 4.399 de lei, HUAWEI P30 Pro cu 6GB RAM + 128GB ROM costă 3.999 de lei, iar HUAWEI P30 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 3.299 de lei. Oferind experiențe fotografice superioare care caracterizează întreaga serie P30, HUAWEI P30 lite este disponibil la un preț recomandat de 1.699 lei.

Toate cele trei modele pot fi achiziționate de la partenerii autorizați Huawei, dar și din Huawei Experience Shop Afi Cotroceni sau din Huawei Service Center, două spații unde consumatorii pot descoperi și se pot familiariza cu ecosistemul interconectat și inteligent al Huawei.

 

[*] DxOMark - standardul industriei în ce privește măsurătorile și evaluările calității imaginii camerelor foto și a obiectivelor

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related