Din 13 septembrie, Crime + Investigation transmite în premieră „60 de zile în lumea narcoticelor”

Din 13 septembrie, Crime + Investigation transmite în premieră „60 de zile în lumea narcoticelor”

Crime + Investigation® transmite în premieră și exclusivitate, din 13 septembrie, de la ora 22:00, miniseria „60 de zile in lumea narcoticelor”. Producția prezintă experiența a șase voluntari care pornesc sub acoperire pe urmele traficanților de droguri care operează pentru una dintre cele mai mari rețele de trafic de substanțe ilegale din zonele Kentucky și Indiana. Misiunea lor este să descopere modul și tehnicile prin care cartelurile de droguri s-au infiltrat în inima Americii. 

Pe parcursul celor opt episoade, telespectatorii pot urmări cum voluntarii petrec 60 de zile în închisoare, deghizați în deținuți, pentru a înțelege mai bine structura și modul în care funcționează cartelul. Echipele de voluntari sunt formate din persoane care provin din domenii diferite, însă cu toții au aceeași misiune, aceea de a depista și dezvălui numele traficanților de droguri. Fiecare membru abordează situația din unghiuri diferite și explorează diverse piste în căutarea indiciilor și răspunsurilor care ar putea rezolva criza prin care trec comunitățile în care operează cartelurile de droguri.

Ancheta se extinde și dincolo de zidurile închisorii, pe străzile din Clark County și Bullitt, Kentucky. O echipă se infiltrează printre localnici, încercând să identifice zonele cheie, dealerii și locurile de unde provin drogurile.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related