Taco Bell deschide al 8-lea restaurant, la doi ani de la lansarea pe piața din România

Taco Bell deschide al 8-lea restaurant, la doi ani de la lansarea pe piața din România

Sphera Franchise Group continuă planurile de expansiune a brand-ului Taco Bell la nivel național și, pe 23 octombrie, deschide un nou restaurant, în Ploiești Shopping City. Acesta este cel de-al 5-lea oraș unde Taco Bell inaugurează o nouă locație, astfel că fanii din Ploiești sunt așteptați să guste produsele originale, de inspirație mexicană.

 

După doi ani de la lansarea Taco Bell în România, brand-ul anunță deschiderea restaurantului cu numărul 8. Unitatea este amplasată la etajul 1, în zona Food Court a centrului comercial Ploiești Shopping City, care se află pe DN1B, km 6, și dispune de o suprafață de 100 mp. Prin deschiderea acestei unități, Taco Bell a creat 35 de noi locuri de muncă pentru comunitate.

Restaurantul este construit cu bucătărie deschisă, în stilul deja cunoscut al brand-ului, oferindu-le astfel clienților posibilitatea să vadă cum le este pregătită comanda. Consumatorii sunt invitați să savureze faimoasele preparate emblematice precum Tacos, Crunchwrap Supreme, Burritos, Quesadillas. În plus, în ziua inaugurării, primii 100 de fani sunt așteptați cu o serie de surprize care completează experiența Live Más.

"Taco Bell este un brand care le oferă clienților produse cu gust unic, de inspirație mexicană și experiențe inedite, fapt ce a creat, în timp, deschidere pe piața din România și o cerere mare din partea publicului. Ajungem astfel și în Ploiești, reușind să aducem brand-ul mai aproape de consumatori. Vom continua planurile de extindere la nivel național, prin deschiderea de mai multe restaurante până la final de an", a spus Costica Mișaca (Director General Taco Bell România).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related