Topul celor mai apreciați traineri și coachi din România, în premieră la gala L&D Awards 2019

Topul celor mai apreciați traineri și coachi din România, în premieră la gala L&D Awards 2019

Platforma de dezvoltare profesională Learning Network îi va premia pe cei mai apreciați traineri și coachi din România, în cadrul galei L&D Awards 2019, ce va avea loc în data de 29 octombrie, la Teatrul Elisabeta.

Cu această ocazie vor fi decernate premiile Gold, Silver și Bronze pentru 3 categorii: Trainer, Coach și Companii furnizoare de programe de formare. Topul reprezintă o premieră pentru piață și a rezultat în urma „L&D Industry Survey – România 2019”, singura cercetare cantitativă ce măsoară tendințele industriei de învățare și dezvoltare/learning & development (L&D) din România.

"Am inițiat această cercetare din dorința de a crea instrumente concrete de recomandare a companiilor, trainerilor și coachilor care livrează rezultate pentru clienții lor. Evaluarea a avut în vedere un număr de 200 de companii furnizoare de training, 308 traineri și 163 de coachi. Acest demers ne-a permis ca, în cadrul galei L&D Awards 2019, să anunțăm care sunt cei mai apreciați traineri și coachi din țara noastră." – Clementina Anghelache, fondator Learning Network

 

Pe lângă clasamentul realizat, cercetarea a identificat și principalele tendințe din industria de profil din România. Conform acesteia, în ultimii 2 ani se observă o traiectorie crescătoare a investițiilor în programele de pregătire a angajaților. Peste 60% dintre respondenți au confirmat că bugetele alocate pentru L&D sunt la fel sau mai mari în 2019 față de anul anterior și peste 70% dintre respondenți au confirmat că bugetele alocate au crescut în 2018 față de 2017.

La cercetarea “L&D Industry Survey – România 2019”, efectuată pe baza unui chestionar online, au răspuns 576 de specialiști în resurse umane, L&D și manageri din companii românești și multinaționale, în perioada februarie – mai 2019. Pentru a asigura relevanța studiului, instrumentul de cercetare a fost rafinat prin consultarea unor specialiști din resurse umane și din domeniul L&D. 

Parteneri media: AngajatorulMeu.ro, AntreprenorînRomânia.ro, Business24.ro, Chic-Elite.ro, IQAds.ro, JurnaluldeAfaceri.ro, PortalHR.ro, SMARK, We are HR.

Learning Network este principala platformă dedicată specialiștilor de L&D din România, unde creăm și selectăm conținut de învățare destinat oamenilor din organizații. De 7 ani, Learning Network este aici pentru a sprijini și contribui la dezvoltarea pieței de learning, creând cel mai consistent și valoros repertoriu de cursuri și furnizori. Prin aceasta participăm concret la formarea și educarea continuă a oamenilor, cu rezultate pentru organizațiile din care fac parte. Scopul nostru este ca prin recomandările făcute și un conținut relevant oferit în forme variate, să îți dăm putere prin unul dintre cele mai importante instrumente ale lumii: ÎNVĂȚAREA.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related