La 10 ani de aniversare, cel mai mare mall din România oferă 100.000 de lei

La 10 ani de aniversare, cel mai mare mall din România oferă 100.000 de lei

AFI Cotroceni sărbătorește 10 ani de la deschidere și își provoacă clienții să câștige un AFI Gift Card de 100.000 lei pe care să îi cheltuiască în magazinele partenere!

La un deceniu de AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România își premiază clienții. Strategia adoptată încă din momentul lansării continuă să fie la fel de relevantă: oferirea celui mai bun mix de magazine pentru ca fiecare client să poată alege ceea ce este cel mai potrivit pentru el! AFI continuă să fie mall-ul cu cele mai mari magazine ale unor branduri renumite, dar și cu cel mai mare food court din România!

De această dată, cadoul aniversar va ajunge la unul dintre pasionații de cumpărături! Cel mai mare mall din România pune la bătaie un AFI Gift Card de 100.000 de lei, pe care îl va oferi prin tragere la sorți unuia dintre cei care fac shopping de minimum 400 de lei în perioada 21 octombrie - 29 decembrie și se înscriu în campanie! În plus, toți înscrișii în campanie mai au șansa la mii de premii instant în aceeași perioadă.

"La 10 ani de aniversare AFI Cotroceni continuă să ofere clienților de toate vârstele cele mai bune experiențe de petrecere a timpului liber. Avem cel mai mare food court din România și cele mai multe magazine dedicate pasionaților de cumpărături, iar cei mici au acum spații mai mari de distracție. Ca atare, premiul de 100.000 de lei este potrivit pentru shopping în cel mai mare mall din România", a declarat Silviu Chivereanu (Senior Marketing AFI Cotroceni).

Și copiii care vor împlini 10 ani în perioada aniversării mall-ului vor fi răsplătiți la AFI Cotroceni cu un cadou surpriză! Între 21 octombrie și 29 decembrie, copiii ce vor împlini 10 ani pot veni la Info Desk, însoțiți de părinți sau de un tutore legal și să facă dovada împlinirii vârstei, prezentând certificatul de naștere pentru a primi un cadou surpriză din partea AFI Cotroceni.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related