Tonul distracției se dă la AFI Cotroceni

Tonul distracției se dă la AFI Cotroceni

Cine a ratat ziua de 1 iunie are ocazia să se bucure de această sărbătoare specială. AFI Cotroceni recreează ziua mult așteptată de copii și organizează în 5 și 6 septembrie „Festivalul Copilăriei”, un eveniment memorabil dedicat întregii familii.

Creativitatea, imaginația și distracția sunt cele trei cuvinte cheie ale Festivalului Copilăriei! Bulevardele din mall și spațiul exterior se vor transforma timp de două zile într-un parc de atracții pentru copii.

Cei mici sunt așteptați să participe activ la momente artistice pline de energie, ateliere educative, reprize de dans, sesiuni de baloane modelabile și picturi pe față, întâlniri cu personajele de basm Olaf, Winnie, Mickey, Minnie și cu statui vivante, concursuri, zonă de tatuaje, jocuri interactive, cabină foto și să viziteze standurile atractive cu dulciuri.

 

„Ne-am dorit să reunim comunitatea AFI Cotroceni și să le oferim două zile de culoare și emoții, în care stresul este pus pe pauză și zâmbetul este accesoriul obligatoriu pentru a participa la eveniment. Așa că în acest weekend invităm părinții și copiii să participe activ la Festivalul Copilăriei și să își creeze amintiri frumoase”, a declarat Silviu Chivereanu (Marketing Manager AFI Cotroceni).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related