Cel mai robust telefon, Nokia 800 Tough, disponibil în România

Cel mai robust telefon, Nokia 800 Tough, disponibil în România
  • Nokia 800 Tough, telefonul de calibru militar, este disponibil în România
  • Înghețat într-un bloc de gheață, scufundat, scăpat de nenumărate ori de la o înălțime de 1,8m și îngropat în pământ, un telefon de anduranță
  • Utilizatorii pot mereu conta pe Nokia 800 Tough, fiind telefonul care va rezista oricărei provocări zilnice, cu ajutorul funcțiilor și aplicațiilor moderne precum Google Assistant, WhatsApp și multe altele

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță disponibilitatea în România a modelului 800 Tough, primul telefon Nokia robust produs de HMD, la prețul recomandat de 549 RON.

Nokia 800 Tough, telefonul clasic inteligent, se alătură familiei Nokia de telefoane cu butoane – portofoliu de altfel lider de piață, și introduce un nou grad de robustețe pentru utilizatorii din întreaga lume. Nokia 800 Tough nu este doar rezistent la apă și praf, ci și la șocuri și temperaturi extreme, fiind partenerul mobil perfect pentru călătoriile pline de aventuri sau în domeniul construcțiilor.

Mai mult, Nokia 800 Tough dispune și de cele mai recente funcții pe care utilizatorii le pot întâlni în rândul telefoanelor smart, precum Google Assistant, aplicații populare ca WhatsApp și Facebook, conectivitate 4G și multe altele.

"Scufundat, înghețat, scăpat de nenumărate ori și îngropat! Am supus Nokia 800 Tough la cele mai riguroase teste pentru a putea oferi utilizatorilor combinația perfectă dintre un telefon rezistent și aplicații esențiale, precum Google Assistant sau WhatsApp. Acesta este modelul perfect pentru cei care se află în căutarea unui telefon solid, pe care pot conta indiferent de situație, fie că vorbim despre activități outdoor sau cele desfășurate pe șantier, fără a avea teama de a-l strica sau deteriora.", a declarat Robert Siewierski (General Manager Eastern Europe al HMD Global).

 

Caracterul durabil, dus la extrem

Cu un rating IP68, Nokia 800 Tough oferă utilizatorilor siguranța că telefonul va rezista, fără eforturi, scăpării în apăi, drumețiilor prin ploaie, șantierelor pline de praf sau nisipului de pe plajă. De asemenea, Nokia 800 Tough a fost special creat să reziste schimbărilor extreme de temperatură, astfel încât să funcționeze perfect într-o excursie la ski sau dacă este uitat pe bordul mașinii într-o zi însorită de vară. Nokia 800 Tough este un telefon de calibru militar, conform standardelor MIL-STD-810G, construit și testat special pentru a îndeplini situații militare, rezistând la temperaturi de până la -20C sau 55C.

"Îmi place să îmi explorez limitele, participând la competiții de alergare, de înot, de pedalat sau de vâslit pe care mulți oameni le consideră extreme. Dar, pentru a ajunge la startul lor, am nevoie de antrenament - multe ieșiri în natură, în condiții meteo și de teren variate și cât mai dure, care să mă obișnuiască cu dificultățile unor astfel de competiții. Indiferent că mă antrenez fără oprire timp de câteva ore sau zile, am nevoie de un telefon andurant,cu o baterie care să țină zile (chiar saptamani) întregi cu o singură încărcare, care să reziste la temperaturi extreme, la șocuri, în apă, în praf, în nisip sau în noroi. Un telefon pe care să mă pot baza în situații de urgență. Adică de un Nokia 800 Tough!", a declarat Andrei Roșu, sportiv de anduranță, care a testat în premieră locală modelul Nokia 800 Tough în cadrul antrenamentelor sale.

 

Cu ajutorul stratului anti-alunecare și a marginilor cauciucate, Nokia 800 Tough este perfect pentru a fi folosit cu o singură mână. În cazul în care totuși alunecă din mâna utilizatorului, Nokia 800 Tough poate rezista șocurilor zilnice, chiar și pe asfalt, de la o înălțime de 1,8mii.

 

Funcții moderne utile

Nokia 800 Tough dispune de toate funcțiile moderne și asistența AI de care utilizatorii au nevoie. Google Assistant le permite acestora să realizeze mai multe, doar cu ajutorul comenzilor vocale: fie că este vorba despre apeluri telefonice, mesaje scrise sau informații online. De asemenea, Nokia 800 Tough vine cu WhatsApp și Facebook deja instalate, astfel încât utilizatorii pot păstra legătura cu prietenii și familia, chiar dacă se află pe șantier sau călătoresc în jurul lumii. Mai multe aplicații sunt disponibile în magazinul de aplicații.

Creat pentru viața de zi cu zi, Nokia 800 Tough dispune de butoane mari, ușor accesibile, astfel încât utilizatorii să poată naviga prin meniu și să raspundă apelurilor, chiar și atunci când poartă mănuși. De asemenea, Nokia 800 Tough poate fi Wi-Fi hotspot, pentru acele momente când e nevoie de un ecran mai mare pentru sarcinile profesionale, conexiunea 4G LTEiii fiind disponibilă pentru orice terminal, indiferent de loc.

 

Un telefon extrem de util

Echipat cu un inel creat special pentru a putea atașa Nokia 800 Tough unui ghiozdan, încheieturii sau la un breloc, utilizatorii vor putea merge în drumeții, la cățărat, sau la lucru, știind că Nokia 800 Tough este în siguranță și mereu accesibil. De asemenea, Nokia 800 Tough dispune de difuzor, pentru a putea continua apelurile și în modul handsfree.

Camera integrată a Nokia 800 Tough și flash-ul aferent permit utilizatorilor să capteze fotografii instant din drumeții sau de la proiecte on-site, în orice moment al zilei. De asemenea, Nokia 800 Tough dispune și de lanternă, astfel încât utilizatorii să poate lumina încăperile întunecate.

 

Preț și disponibilitate

Nokia 800 Tough este disponibil în culoarea Black Steel, la prețul recomandat de 549 RON.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related