Cum te antrenezi primăvara aceasta?

Cum te antrenezi primăvara aceasta?

(Re)descoperă plăcerea mișcării cu cea mai recentă colecție primăvară-vară de la 4F

Energie, un corp și o minte sănătoase, mai puțin stres și mai multă încredere în forțele proprii, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care activitățile fizice le aduc. Antrenează-te în propriul ritm, îndeplinește-ți obiectivele și bucură-te de fiecare oră de mișcare.

Indiferent că preferi cross-fit, yoga, cardio, fitness la sală sau îți dorești să te antrenezi în aer liber, 4F îți pune la dispoziție o gamă largă de articole vestimentare funcționale și accesorii, tot ce ai nevoie pentru a te antrena fără probleme. Cinci colecții sport au fost create special pentru a corespunde cerințelor celor care se antrenează, femei și bărbați deopotrivă, indiferent de nivel și de tipul de antrenament preferat. 

 

Colecția pentru femei

Curaj, determinare, euforie. Antrenamentul produce multe emoții, bucură-te de fiecare în parte. Colecția E-motion este caracterizată de articole vestimentare care îți permit să fii tu însăți și să te miști în voie îndiferent de antrenamentul pe care îl preferi. Accentele roz-aurii, satinul elastic și tăieturile feminine subliniază formele și pun în valoare orice tip de corp.

Colecția Color Pop îți va oferi și mai multă energie să te antrenezi. Cuprinde articole universale pentru un antrenament de vară: top-uri subțiri, bustiere cu suport extra și o gamă largă de colanți funcționali. Albastrul închis și modelele florale sunt completate de modelele în nuanțe neon de verde lime și portocaliu. Colanții cu modele liniare în culori aprinse subțiază corpul, iar antrenamentul va fi și mai plăcut.

Colecția Sun Fullness cuprinde articole vestimentare care se potrivesc personalității tale, indiferent dacă practici yoga de ani buni sau dacă acum pornești în această aventură. Nuanțele calde de roz sunt alăturate clasicului negru, iar linia este completată de articole cu un design inspirat din natură, tot ce ai nevoie pentru a-ți găsi armonia, pentru a fii tu. Linia răspunde nevoilor femeilor care caută haine din materiale respirabile, confortabile și care permit libertatea de mișcare, cuprinzând atât articole strânse pe corp (second skin), cât și lejere.

 

Colecția pentru bărbați

Colecția Golden Warrior îți garantează confort maxim în timpul antrenamentului, grație proprietății materialelor de absorbție a umidității. Clasicul și modernul sunt accentuate de designul anatomic și geometric, în nuanțe de negru cu accente aurii. Colecția cuprinde o gamă completă de tricouri de antrenament, pantaloni scurți cu tăieturi ergonomice, precum și articole care pot fi purtate dacă preferi să te antrenezi în aer liber: pantaloni lungi, colanți și bluze din material izolator cu structură internă.

Colecția Gym 4 Fit îți permite să te antrenezi mai bine, mai mult și cu un confort maxim. Colecția este creată pentru bărbații care așteaptă de la echipamentul lor ceea ce așteaptă de la ei înșiși – rezultate. Modelele clasice de tricouri și pantaloni scurți sunt fabricate din materiale care absorb umezeala, cusăturile discrete reduc riscul de frecare, designul ergonomic îți va permite să te miști în voie, iar detaliile geometrice îți vor accentua spatele și brațele. Gama de culori clasică - bleumarin, negru, gri, este completată cu accentele energice de roșu.

 

Colecțiile E-motion, Sun Fullness și Golden Warrior sunt disponibile din luna februarie online și în magazinele 4F din București: ParkLake, Mega Mall, Sun Plaza și Militari Shopping, și Sibiu: Promenada Mall. Colecțiile Color Pop și Gym 4 Fit vor fi disponibile începând cu luna martie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

SubiecteBranded


Related