Drobeta-Turnu Severin, cel mai nou oraș de pe harta Glovo

Drobeta-Turnu Severin, cel mai nou oraș de pe harta Glovo

Aplicația de servicii de livrare rapidă Glovo este acum disponibilă în 33 orașe din România, cea mai recentă lansare fiind cea din Drobeta-Turnu Severin. Astfel, severinenii pot folosi Glovo pentru a cumpăra, primi sau trimite produse din și în perimetrul orașului lor. 

După Roman și Zalău, Glovo își continuă extinderea locală, iar aplicația devine disponibilă și în Drobeta-Turnu Severin. Harta Glovo în România cuprinde acum 33 orașe de pe teritoriul țării, printre care se numără București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu și alte capitale de județ.

 

„Suntem încântați că am ajuns și la Drobeta-Turnu Severin și vrem să le mulțumim partenerilor de la Kaufland și KFC pentru că sunt alături de noi și de această dată. Ne bucurăm să anunțăm și faptul că venim în acest nou oraș cu serviciul de Livrare Express pe care locuitorii îl pot accesa deja, direct din aplicație.”, a declarat Victor Răcariu (General Manager Glovo România).

 

Serviciul de Livrare Express devine tot mai popular în România, acesta fiind folosit de utilizatorii români pentru a trimite colete, plicuri, obiecte personale și nu numai. Aplicația Glovo cuprinde categorii predefinite care apar pe măsură ce noi parteneri sunt adăugați în aplicație. Prin butonul „Orice” pot fi comandate produsele care nu se află în categoriile predefinite, dar care se află în perimetrul orașului. În Drobeta-Turnu Severin, butonul “Orice” va fi disponibil curând.

 

Cum funcționează aplicația Glovo?

  • Descarcă (gratuit) Glovo de pe Google Play sau App Store și creează-ți cont
  • Deschide aplicația pentru a vedea ce poți comanda în zona ta
  • Alege o categorie dintre cele predefinite, folosește butonul „Orice” sau caută direct un produs în bara de căutare
  • Odată ce ai plasat comanda, poți vedea în ce stadiu se află, iar după ce curierul a preluat-o, îl poți urmări în timp real până ajunge la tine 
  • Pe mail-ul cu care ți-ai creat contul vei primi confirmarea comenzii
  • Doar în timpul livrării, poți contacta curierul Glovo pentru nelămuriri sau informații
  • Poți plăti cu cardul direct în aplicație sau cash la livrare
  • Oferă un rating după fiecare comandă atât magazinului/restaurantului de la care ai comandat, cât și curierului 
  • După finalizarea comenzii, găsești pe mail confirmarea și detaliile livrării
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related