FIFA 21 anunță vestimentații și personaje noi în VOLTA, printre care Diplo și Anthony Joshua

FIFA 21 anunță vestimentații și personaje noi în VOLTA, printre care Diplo și Anthony Joshua

EA SPORTS FIFA dezvăluie că jucătorii din întreaga lume vor putea avea acces la noi celebrități și la vestimentații noi în modul de joc FIFA 21 VOLTA FOOTBALL, incluzând noi opțiuni de personaje din lumile convergente fotbalului, muzicii și modei.

Astfel, personaje precum Mbappé, vedeta de pe coperta FIFA 21 și liderul unei noi generații de fotbaliști, sau Diplo, artist, producător și DJ premiat internațional, și până la Anthony Joshua, boxer medaliat cu aur olimpic și de două ori campion mondial la categoria grea, vor fi accesibile ca avatar-uri pentru jucătorii VOLTA FOOTBALL.

Cei pasionați se pot aștepta, de asemenea, să vadă fotbaliști de talie mondială precum Kaka, Eric Cantona și Trent Alexander-Arnold, dar și personaje și mai sonore, care vor fi anunțate în curând, crescând numărul celebrităților disponibile în echipele VOLTA.

În FIFA 21, VOLTA FOOTBALL va etala noi vestimentații, realizate de către branduri celebre ca Adidas și Nike, precum și o colecție unică VOLTA FOOTBALL propusă de Héctor Bellerín (jucătorul echipei Arsenal F.C.), care a ocupat un rol de director creativ pentru a concepe linia vestimentară inspirată din rădăcinile sale, conectate profund cu scena de skate din Barcelona, cât și din stilul de viață vegan pe care îl are în ziua de astăzi.

„Héctor aduce o perspectivă unică, nu doar ca un jucător de top, ci și ca o voce a conștiinței sociale, la intersecția dintre fotbal și modă”, spune David Jackson, Vicepreședinte Brand, EA SPORTS FIFA. „Suntem încântați să împărtășim viziunea sa pentru o colecție care reduce distanța dintre cele două domenii, o viziune influențată de familia sa și de relațiile sale din lumea modei. Scopul a fost să-i aducem stilul, personalitatea și vocea mai aproape de brandul nostru într-un mod care să îi implice și pe jucători, iar prima sa lansare inspirată de scena skate din Barcelona face exact acest lucru. Jucătorii FIFA vor vedea cu siguranță mai multe dintre creațiile lui Héctor în jocul de anul acesta.”

 

În același mod în care cultura fotbalului de astăzi se extinde în afara arenei, noi lansări în joc și adăugiri la VOLTA Vanity vor continua să facă legătura dintre fotbalul adevărat și cultura autentică, stilul și creativitatea din small-sided games

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related