A fost lansat noul trailer al filmului „Eliberează-l pe Guy”

A fost lansat noul trailer al filmului „Eliberează-l pe Guy”

Comedie și acțiune incitantă, noua producție 20th Century Studios apare în cinematografele din România pe 11 decembrie 2020.

Un nou trailer și un nou afiș de la viitoarea producție 20th Century Studios, „Eliberează-l pe Guy”, debutează astăzi. Ryan Reynolds joacă rolul unui funcționar bancar care își dă seama că este de fapt un personaj secundar (NPC – non-player character) dintr-un joc video și decide să devină eroul propriei povești – una pe care o rescrie chiar el. Aflat acum într-o lume fără limite, este determinat să devină acel Guy care își salvează lumea în modul propriu, înainte de a fi prea târziu.

 

În film joacă, de asemenea, și Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar și Taika Waititi. „Eliberează-l pe Guy” este regizat de Shawn Levy pe baza unei povești de Matt Lieberman și a unui scenariu de Lieberman și Zak Penn. Filmul este produs de Ryan Reynolds, p.g.a., Shawn Levy, p.g.a., Sarah Schechter, Greg Berlanti și Adam Kolbrenner, împreună cu Mary McLaglen, Josh McLaglen, George Dewey, Dan Levine și Michael Riley McGrath, în calitate de producători executivi. 

„Eliberează-l pe Guy” apare în cinematografele din România pe 11 decembrie 2020.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related