Copiii își imaginează viitorul în noul video realizat de Pandora pentru Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor

Copiii își imaginează viitorul în noul video realizat de Pandora pentru Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor

În continuarea susținerii parteneriatului cu UNICEF și înainte de Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor de pe 20 noiembrie, Pandora a găzduit un atelier creativ pentru a inspira tinerii să își imagineze viitorul. Precum este surprins și în clipul video în care vorbește ambasadoarea Pandora, Millie Bobby Brown, evenimentul care a avut loc în Copenhaga a adus împreună un grup de copii pentru a fi creativi, a visa măreț și a arăta ce pot crea cu niște simple cutii de carton.

Prin exerciții de auto-exprimare facilitate de un consultant creativ, copiii au fost încurajați să își exploreze pasiunile. Fiecare copil a primit o varietate de unelte și materiale și a fost rugat să creeze ceva ce reprezintă aspirațiile lor de viitor. Vocații potențiale din domenii precum design de interior, știința mediului, arhitectură și atletism au reieșit din creațiile vibrante și detaliate.

Julius, 10 ani, spune:

„Iubesc să mă gândesc la cum aș construi o casă nouă – cum ar trebui să arate și ce camere ar trebui să fie. Am construit un acvariu cu o experiență de trecere pe sub apă împreună cu sora mea pentru că ea adoră viața în apă”.

 

La baza parteneriatului Pandora pentru UNICEF este credința că, având susținerea și instrumentele necesare, tinerii pot să își atingă potențialul și să își găsească propria voce.

„Pentru Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor 2020, Pandora stă alături de UNICEF în misiunea organizației de a le oferi tinerilor oportunități de exprimare și dezvoltare,” spune CEO-ul Pandora, Alexander Lacik.

„Atelierul nostru a avut ca rezultat un film inspirațional, cu un mesaj important, transmis de Millie Bobby Brown, o susținătoare neînfricată a copiiilor. Toți copiii au visuri, dar nu toți au oportunitățile necesare pentru a le face realitate. Sperăm ca acest video să îi ajute pe admiratorii brandului Pandora din întreaga lume să afle mai multe despre această cauză”. 

 

Printr-un parteneriat mondial de lungă durată care a început în 2019, Pandora susține UNICEF să ajungă la peste 10 milioane de copii și tineri cu oportunități de învățare, auto-exprimare și găsire de locuri de muncă în viitor.

„Copiii și tinerii sunt viitorul. Cu ajutorul susținerii din partea Pandora, putem să îi echipăm cu abilitățile necesare pentru a își valorifica energia, entuziasmul și ideile, cu scopul de a deveni cetățeni activi, care își solicită drepturile și contribuie la societățile și economiile țărilor de proveniență,” spune Karen Hækkerup (Director Executiv, UNICEF Danemarca). 

Pentru a susține UNICEF cu ocazia Zilei Internaționala a Drepturilor Copiilor, Pandora lansează un nou talisman pentru colecția Charms for Change (Talismane pentru schimbare) – un talisman ediție limitată sub forma unui glob care se deschide și dezvăluie o inimă, din valoarea căruia, 59 RON per achiziție vor fi donați către UNICEF. Talismanele pentru schimbare le dau admiratorilor Pandora o modalitate de a contribui unei cauze și a își arăta susținerea pentru cei mai vulnerabili copii ai lumii.

Prin această inițiativă și cele viitoare, Pandora pentru UNICEF încearcă să le dea copiilor o șansă de a își urmări pasiunile și a își împlini potențialul, cu scopul de a deveni următoarea generație de lideri, oameni care produc schimbare și următorii antreprenori – acele minți care vor modela viitorul.

Cu Millie Bobby Brown conducând schimbarea, prin inițierea campaniei pe rețelele de socializare, filmul este lansat pe YouTube.

 

Alătură-te conversației și susține Charms for change (Talismanele pentru schimbare) cu #PandoraForUNICEF și #CharmsForChange.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related