Crime+Investigation transmite, în exclusivitate, serialul documentar „Criminali cu sânge rece”

Crime+Investigation transmite, în exclusivitate, serialul documentar „Criminali cu sânge rece”

Crime+Investigation difuzează, în exclusivitate, începând din 4 ianuarie, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 21:00, serialul documentar „Criminali cu sânge rece”, ce prezintă imaginea ținutului de poveste Alaska dintr-o altă perspectivă: cea care ascunde unele dintre cele mai violente crime ale lumii și lupte pentru supraviețuire, atât împotriva durității naturii, cât și a omului.

Pe teritoriul rece al Alaskăi oamenii dispar cu o frecvență îngrijorător de ridicată, ținutul fiind cunoscut pentru cazuri de dispariție cu greu rezolvate, unele dintre ele rămânând și în prezent fără soluționare. În acest context, Alaska devine și un teritoriu propice criminalilor, ajutați de izolare, acces dificil și vreme neprielnică. Astfel, serialul „Criminali cu sânge rece” prezintă o serie de cazuri de crime și dispariții care au marcat comunitatea Alaskăi și care au reprezentat adevărate provocări în investigațiile autorităților locale.

Evenimentele din fiecare episod sunt reale și relatate din perspectiva anchetatorilor și a familiilor victimelor, iar unele includ și mărturii ale răpitorilor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related